Regio's en StedenUitgelicht

De beste tips voor een leuke vakantie in Italië | Ontdek Italië op Vacanza.be

Welkom op Vacanza.be met heel veel leuke tips voor je vakantie naar Italië ! De mooiste plekken in vakantieland Italië, ontdek de mooiste dorpen en steden in Italië, kies een schitterende agriturismo in Italië of ontdek een leuke accommodatie, leer meer over de Italiaanse keuken..Het kan allemaal hier.

Ontdek de mooiste plekken in vakantieland Italië en waar naar toe in Italië op vakantie

Vacanza.be neemt je mee naar de mooiste steden en dorpen in Italië. Ook minder bekende plekken komen aan bod en doorheen de Italiaanse regio’s leer je Italië als vakantieland beter kennen. Of je nu op zoek bent naar een fietstocht in Lucca, meer wil weten over de Palio van Siena of 3 dagen Milaan wil bezoeken, wijn proeven in Montepulciano, tips om Napels te bezoeken, golfen in Sicilië .. Je kan alle tips voor je reis naar Italië bij ons terug vinden.

De bezienswaardigheden in Italië, de mooiste dorpen in Toscane, restaurants in Milaan, de leukste fietstochten langs het Gardameer, je leert het allemaal bij ons kennen.

Bijzonder overnachten in Italië en de mooiste accommodaties in Italië | Beste tips voor een leuke vakantie in Italië

Bijzonder overnachten in Italië en de mooiste accommodaties in Italië ontdek je op Vacanza.be. Een leuke agriturismo in Toscane, een familiale bed & breakfast in Rome of een hotel in Milaan…Waar je ook wil logeren in Italië we hebben tips en aanbiedingen voor een zorgeloos verblijf. Wat dacht je van overnachten in een boomhut in Italië of lees je graag over de beste glampings in Italië ? Op zoek naar een hondvriendelijke accommodatie in Italië ? In de leuke artikels die onze medewerkers voor ons schrijven kan je het allemaal terug vinden.

Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Italië

Uiteraard hebben we ook aandacht voor de rijke geschiedenis van Italië. We houden je op de hoogte van de belangrijkste culturele evenementen in ItaIië of Italiaanse evenementen in je omgeving. Of je nu de biografie van Julius Caesar wil lezen, het Colosseum in Rome wil bezoeken, Scala in Milaan ontdekken bezienswaardigheden in Turijn vooraf wil bekijken, tips voor Venetië in de Paasvakantie, dat en zoveel meer kan je in onze rubriek Evenementen & Cultuur & Geschiedenis van Italië terug vinden.

Ontdek de Italiaanse keuken en gastronomie of Italiaanse restaurants in België en Nederland

De Italiaanse keuken ontdek je bij ons doorheen Italië en ook de beste Italiaanse restaurants in België en de leukste Italiaanse restaurants in Nederland leer je kennen in onze verschillende artikels. De Italiaanse keuken is heel divers en meer dan alleen maar pasta en pizza. We verkennen streekgerechten uit Italië, je leert typische Italiaanse kazen en andere lekkernijen kennen. En uiteraard is er aandacht voor de wijnen uit Italië. We gaan langs bij een wijnboer in Toscane of andere regio’s, we stellen Italiaanse wijnhandels in België en Italiaanse wijnhandels in Nederland voor.

Tips voor een leuke reis in Italië | Italië bij ons, het Italiëgevoel bij je thuis

Ben je op zoek naar Italiaanse producten in België of Italiaanse producten in Nederland ? Dan kan je die allemaal netjes in één rubriek op Vacanza.be terug vinden. Die typische Italiaanse cadeauartikelen of die bijzondere Italiaanse pastaproducten webshop, Italiaanse koffie aan huis geleverd , typisch Italiaans gebak en uiteraard heerlijke Italiaanse wijnen en zoveel meer..Je zal het vinden in onze rubriek Italië bij ons

Back to top button