Uitgelicht

Tips voor uw vakantie in Italië

Tips vakantie italië

De start

Vanuit onze passie voor ItalIë startten we in oktober 2019 met de eerste “werken” aan ons magazine. Dagen en nachten brainstormen over wat we willen brengen en “hoe” we het willen brengen. We kozen al vlug voor een online magazine, uit respect voor de natuur en omdat onze artikels dan ook langer leesbaar zijn voor onze lezers. Papieren magazines zijn mooi en leuk om in de handen te hebben maar verdwijnen, samen met de soms tijdloze inhoud, snel in de prullenmand. Dit willen we vermijden.

Reismagazine over Italië en toen..

Ja en toen..Toen kwam het eerste bericht van covid uit Italië. We hadden er net onze tweede “magazinereis” opzitten. Het was februari en we wisten het al..Dit komt niet goed, toch niet vlug..En inderdaad, niet alleen Italië maar de hele wereld ging op slot. Reizen was iets uit het verleden geworden. Een rampscenario met een wereldwijd virus..dat was iets voor in de bioscoop..Lekker in de zetel met een zakje popcorn in de hand. Maar nee, het was de rauwe werkelijkheid en ons pasgeboren magazine was er wél. We zetten door en doorheen de pandemie verzorgden we leuke artikels over Italië..Want reizen dat komt terug, sowieso, wisten we.

Eindelijk, avanti met dat reismagazine over Italië

Begin 2022 bouwde Italië de maatregelen tegen het virus af. EIndelijk konden we terug met zijn allen reizen, redelijk onbezorgd naar het mooiste land.. Ook voor Vacanza.be reismagazine een verademing. Een grotere tegenslag dan deze pandemie konden we niet hebben als startend reismagazine. Maar deze tegenslag was niks vergeleken met de levens die verwoest werden overal ter wereld tijdens de pandemie.
Daarom, geniet van Vacanza.be, we zijn er voor jullie, voor dat mooie land met haar machtige inwoners en prachtige dingen die ze voortbrengen. A presto !

tips vakantie italië

Reismagazine over Italië : Vacanza.be

Back to top button