LuccaToscane

Fietsen op de stadsmuren van Lucca

Fietsen op de stadsmuren van Lucca is een andere manier om deze Toscaanse stad te verkennen. Het is een ideale manier om het klassieke “stadsbezoek” patroon te doorbreken.

Fietsen langs de stadsmuren van Lucca

Ongeveer 8 kilometer lang is de lus rond Lucca, gevormd door de historische stadsmuren. Fietsen kan je doen op de muren die ongeveer 30 meter breed zijn. Je kan hier heerlijk relaxen op de fiets en ondertussen genieten van de natuurpracht om je heen. Er zijn vele plekken waar je kan picknicken onder één van de grote oude bomen die de stadsmuur rijk is.

fietsen op stadsmuren van Lucca

Je kan vanop de fiets genieten van een panoramisch uitzicht over heel Lucca en de heuvels er om heen. Eten en drinken kan in een plaatselijke bar of één van de ijskarren die er te vinden zijn. Je bent ongeveer een halfuurtje onderweg op de stadsmuren van Lucca als je relaxt fietst.

Waar kan je een fiets huren in Lucca

Ciclismoplus is één van de aanbieders van fietsen voor kortverhuur in Lucca. Je kan er een koersfiets, gravel bike of elektrische fietsen huren om Lucca en de streek te verkennen.

fietsen op stadsmuren van Lucca

Cicli RAI is een fietsverhuurwinkel in Lucca sinds 2004 en ze hebben een lange ervaring om te weten wat toeristen in Lucca nodig hebben. Hun fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit en hun gamma vernieuwen ze ieder jaar. 

Back to top button