LombardijeMilaanNoord -Italië

De Modewijk van Milaan bezoeken

Milaan behoort tot de wereldwijd belangrijkste trendsetters als het gaat om mode. Wie het over Milaan heeft denkt vooral aan mode. De belangrijkste modeontwerpers hebben zich allemaal geconcentreerd in een stukje Milaan, de “Gouden Vierhoek van Milaan”. De modewijk van Milaan bezoeken is ook voor niet fashionista is zeker de moeite waard.

Boetieks van Italiaanse Modeontwerpers

Rondom de modewijk van Milaan, het Quadrilatero della Moda, hebben de gerenommeerde Italiaanse modeontwerpers hun boetieks. Ook niet Italiaanse ontwerpers hebben er uiteraard hun etalage naar de wereld toe. De modewijk van Milaan bezoeken betekent op een relatief kleine oppervlakte de toplaag ontdekken van de hedendaagse mode en design. Deze concentratie aan toppers zal je in heel weinig Europese steden kunnen zien.

Duurste Straten in de modewijk van Milaan

De duurste straten concentreren zich in de modewijk tussen Via Montenapoleone, Corso Venezia, Via Senato en Via Manzoni.

Showrooms en Winkels in de modewijk

In Via della Spiga, Via Sant’Andrea, Via Gesù, Via Santo Spirito en Via Borgospesso wisselen showrooms van de bekendste modeontwerpers Armani, Dolce & Gabbana, Gucci, Moschino, Prada, Bulgari en anderen af met dure horloge- en juwelierszaken.

Modewijk milaan bezoeken

Meer dan alleen maar mode

Exclusieve modewerken in één wijk betekent uiteraard ook dat de top er zich komt nestelen uit andere sectoren. Wie de modehuizen bezoekt wil dichtbij kunnen overnachten, eten, al eens een galerij bezoeken..Dus veel luxueuze hotels, restaurants en andere toppers zijn hier ook te vinden.

Paradijs voor modebloggers

De modewijk van Milaan bezoeken is uiteraard ook een topbestemming voor modebloggers. Hier kan je dagelijks beroemde ontwerpers en topmodellen tegenkomen.

Back to top button