GastronomieItaliaanse producten in BelgiëItaliaanse producten in NederlandUitgelicht

Ontdek de Italiaanse kwaliteitsproducten van Dalmulino.nl

Een klein team van enthousiaste liefhebbers van Italië zette Dalmulino.nl op. Een webshop met een assortiment aan gezonde en duurzame Italiaanse kwaliteitsproducten zoals pasta en olijfolie.

Wanneer zijn jullie gestart met Dalmulino ?

We zijn met onze website Dalmulino.nl gestart in juni 2021

Dalmulino.nl

Vanwaar jullie liefde voor Italiaanse voeding ?

De liefde voor Italiaanse voeding is ontstaan tijdens vakanties in Italië waar we kennis maakten met de vaak eenvoudige, maar o zo lekkere gerechten gemaakt met slechts enkele goede ingrediënten.

Dalmulino.nl

Hebben jullie een focus op welbepaalde Italiaanse producten  ?

Onze focus ligt volledig op kwalitatief hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen en dan met name uit Italië.

Jullie gamma komt van een groep van verschillende aanbieders van kwaliteitsproducten uit Italië ?

We leveren momenteel pasta en tomatenproducten van het merk Armando en olijfolie van de merken Divo en Basso. We selecteren onze producten altijd op authentieke kwaliteit maar ook op duurzaamheid, zorgvuldig gecontroleerde productiestadia en herbruikbare verpakkingen. Allemaal te vinden op Online pasta – Dalmulino.nl

Dalmulino.nl

Naast pastasoorten hebben jullie ook kwalitatieve olijfolie in het aanbod ?

Naast het complete assortiment Armando pasta, van biologisch volkoren, glutenvrij, vegan en spelt tot durum tarwe pasta’s, bieden we ook olijfolie van de merken Divo en Basso aan. Beide merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en authentieke smaak.
Ons assortiment olijfolie bestaat uit betaalbare olie zoals een basisolie om te bakken of extra vergine olijfolie in een unieke blend van verschillende mediteraanse olijfsoorten Maar sowieso ook gemaakt van 100% Italiaanse en 100% biologische olijven voor de hoogste kwaliteit extra vergine olijfolie.

Dalmulino.nl

Duurzaamheid is een leidraad in jullie aanbod ?

Inderdaad, duurzaamheid is een belangrijk thema bij onze keuze voor producten. Zo is bijvoorbeeld de durum tarwe van duurzame teelt, met “technisch” nul resten van pesticiden of glyfosaat, in een community van ruim 1500 lokale Italiaanse boeren. Het complete productieproces, van het kweken van het graan tot het zuiveren, malen en produceren van pasta, is in eigen handen. Hierdoor heeft onze pasta altijd een unieke smaak en kwaliteit.

Dalmulino.nl

Jullie leveren in Nederland en België ?

Momenteel leveren we in Nederland en België. Voor beide landen geldt dat we orders boven € 35,- zonder verzendkosten leveren.

Dalmulino.nl

Op jullie webshop zijn ook recepten te vinden met de aangeboden producten ?

Op de site zijn enkele recepten te vinden waarin onze producten gebruikt kunnen worden. Dit recepten gedeelte zal in de toekomst langzaam uitbreiden als we gerechten tegenkomen die een speciale vermelding waard zijn.

Wat is nou eigenlijk durum tarwe ? En waar onderscheidt het zich van andere tarwe ?

Durum tarwe is een harde tarwesoort die gebruikt wordt om pasta van te maken. Het is rijk aan proteïnen en gluten, waardoor het ideaal is voor het maken van pasta, want het geeft het deeg stevigheid en elasticiteit. Voor een complete uitleg zie ook Durum Tarwe – Dalmulino.nl

Komen er binnenkort nog nieuwigheden in de webshop ?

Er zijn net enkele nieuwe pasta’s toegevoegd, zoals Armando spaghettini, tubetti en sedano en binnenkort leveren we ook olijfolie in een kleine verpakking van 250ml.

Back to top button