Logeren bij Nederlanders in ItaliëLogeren in ItaliëPiemonteUitgelichtVakantiehuisVakantiehuis Piemonte

Luxe vakantiehuis in Piemonte : Casa di Ruscello

Jan en Yolande waren al lang fan van Italië in al zijn vormen. Zoals het wel vaker gaat werd steeds meer gepraat over een eigen stek in “Il bel paese”.Uiteindelijk viel de keuze op een mooi vakantiehuis in de Piëmonte regio. Beiden liefhebbers van bergen en heuvels, de rijke Italiaanse keuken en wijnwereld…Piëmonte was een logische keuze, Casa di Ruscello het gevolg.

Dit vakantiehuis, gelegen op een heuvel, met prachtig zwembad is geschikt voor 8 tot 10 personen en ligt op een terrein van 2800 m2.

Casa di Ruscello

De grote veranda aan beide zijden van de villa biedt een onvergetelijk uitzicht op de velden en bergen rondom de siertuin.

Casa di Ruscello

Het gelijkvloers bestaat uit een ruime living, volledig ingerichte keuken, toilet en grote slaapkamer met luxueus uitgeruste badkamer.

De eerste verdieping telt 3 grote slaapkamers en 3 luxueus ingerichte badkamers (waarvan 2 en-suite)

Jan en Yolande zijn maanden bezig geweest met de inrichting van het huis en het resultaat mag gezien zijn. Alles is tot in de details ingericht met kwaliteitsmaterialen. Nieuwe bedden, kasten, hoogkwalitatief bad- en bedlinnen..De rest mag je zelf ontdekken..En er van genieten !

Casa di Ruscello

De omgeving van Casa di Ruscello nodigt uit tot fietsen en dit kan met E-bikes die gehuurd kunnen worden in de omgeving, zie deze website

Casa di Ruscello

Wie wil golfen kan dat in of nabij Alessandria waar golfbanen te vinden zijn, voor meer info kan je hier terecht

Met de auto ben je binnen anderhalf uur in Genua en Turijn. Wijnliefhebbers kunnen zeker genieten van de rit naar La Morra en Barolo.

Tot 4 auto’s kunnen parkeren aan het huis. Tarieven en beschikbaarheid bekijken ? Klik hier

Website : www.casa-di-ruscello.com
Contact : https://www.casa-di-ruscello.com/contact/
Facebook : klik hier

Back to top button