GastronomieItaliaanse producten in BelgiëItaliaanse producten in NederlandItalië bij onsUitgelicht

Ontdek Clementi Vuurovens voor de lekkerste pizza’s en barbecue ervaring

In de showroom van Clementi Vuurovens in Vaarssen (vlakbij Apeldoorn) kom je terecht in de wereld van de Italiaanse know how inzake pizzaovens, steenovens, vuurovens en BBQ’s. Clementi is Italiaans marktleider in dit gamma en vanuit Vaarssen wordt de Nederlandse en Belgische markt veroverd. Het gamma wordt gebruikt bij professionelen in de horeca en ook bij particulieren die kwaliteit en Italiaans topdesign in huis halen.

In een wereld waar (zeker na de pandemie ) outdoor living geweldig toegenomen is zie je steeds meer mensen gezellig bakken en braden op terras of bij de veranda. Daarom is het assortiment van Clementi een must inzake kwalitatief outdoor pizza, vlees, vis of groenten bakken.

Clementi Vuurovens

De pizzaovens met link voor binnen en buiten zijn meer dan een oven om alleen maar “pizza’s in te bakken”. In deze ovens kunnen ook andere gerechten worden klaar gemaakt, dit alles in Italiaans design en de hoogste kwaliteit op de markt. Er zijn verschillende maten en kleuren beschikbaar en de ovens zijn gemakkelijk aansluitbaar op een rookgas afvoerkanaal.

Clementi Vuurovens

De oven kan gebruikt worden op hout of je kiest voor een gasoven. Ieder stukje van de oven is handgemaakt in de Italiaanse fabriek van Clementi.

Clementi Vuurovens

De houtgestookte Clementi BBQ’s zijn robuust en Italiaans design. De BBQ kan verschillende functies tegelijkertijd hebben. Zo kun je terwijl de barbecue brandt wat water koken en uw pasta bereiden.

Clementi Vuurovens

Op de website van Clementi kun je niet alleen het assortiment bekijken maar ook tips vinden om de lekkerste pizza’s te bakken.

Clementi Vuurovens
Clementi Vuurovens

Zin in een workshop om de Italiaanse Pizzaovens uit te testen en de lekkerste pizza’s en gerechten te leren maken ? Klik hier voor meer info over de workshops van Clementi Vuurovens.

Website: www.clementi-vuurovens.nl
Email : info@clementi-vuurovens.nl

Back to top button