LazioRomeTips & Tricks

Voordelig Rome bezoeken met de ‘Roma Pass’

De vele musea en toeristische hotspots die Rome te bieden heeft zijn zeker een bezoek waar. Maar dit kan ook een dure aangelegenheid worden. Voordelig Rome bezoeken met de ‘Roma Pass’ is één van de mogelijkheden.

De ‘Roma Pass’ is één van de vele mogelijkheden die toeristen de kans kan bieden om goedkoper musea en de talrijke historische sites te bezoeken in de stad. De Rome City pass is ook een handige pas op je mobiel.

Rome bezoeken met de 'Roma Pass'
Voordelig Rome bezoeken met de ‘Roma Pass’

De “Roma Pass”, geldig voor 48 of 72 uur omvat 45 musea, monumenten, archeologische sites, met toppers zoals het Colosseum, Circus Maximus en de Galleria Borghese. Afhankelijk van de pas die je kiest kan je één of meerdere musea gratis bezoeken en grote kortingen hebben op de andere mogelijkheden.

Met de Rome city Pass heb je niet alleen korting op rondvaarten, fietstochten, maar ook zelfs excursies naar bijvoorbeeld Florence en Venetië

Bovendien kan je met de Roma Pass ook gratis gebruik maken van het openbaar vervoer en openbare toiletten. Een resem aan mogelijkheden en zeker meer dan de moeite waard voor wie uitgebreid de pracht en praal van Rome wil bekijken.

Kostprijs :
Roma Pass 48 uur : 32€
Roma Pass 72 uur : 52€

Alle info kan je hier terug vinden : https://www.romapass.it/

Back to top button