LazioRome

De beste ijssalons in Rome

Op zoek naar de beste ijssalons in Rome? De keuze is gigantisch.. De Italiaanse hoofdstad telt enorm veel zaken waar ijs wordt gemaakt of aangeboden. Zowel de traditionele ijsjeskramen als de grotere ijssalons zijn over het hele centrum van Rome te vinden. De beste ijssalons opnoemen is geen sinecure maar we vroegen rond bij enkele locals. Een lange lijst van ijssalons was het resultaat en daaruit filterden we de 3 zaken die het meest voorkwamen. Dit betekent niet dat de minder bekende zaak minder lekkere ijsjes aanbiedt maar qua kwaliteit en populariteit staken deze ijssalons er bovenuit.

Deze 3 ijssalons in Rome zijn zeker een aanrader :

Come il Latte

Staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan smaken en toppings. Romig en heel kwalitatief ijs dat heel veel Romeinen en toeristen kan bekoren.
Website : www.comeillatte.it

Beste ijssalons in Rome
Gelateria come il latte

Il Gelato di San Crispino


In de buurt van de Trevi fontein kan je deze oase van lekkere ijsjes terug vinden. Deze gelateria staat bekend om zijn natuurlijke ingrediënten en geen gebruik van kunstmatige kunststoffen of conseveermiddelen.
Website : www.ilgelatodisancrispino.it

Beste ijssalons in Rome
Il gelato di San Crispino

Gelateria del Teatro

Aan de Piazza Navona is dit pareltje in de lange rij gelateria in Rome te vinden. Geniet van de unieke combinaties met noten, kruiden, vers fruit !
Website : www.gelateriadelteatro.it

Beste ijssalons in Rome
Gelatieria del Teatro
Back to top button