Toscane

Polimoda in Firenze

Ambitie om te werken in de modeindustrie? We kennen allemaal de Italiaanse modehuizen zoals Prada, Gucci, Versace, Dolce & Gabbana…Maar waar kan je terecht als je de modeindustrie in wil ? Firenze is “the place to be” In Italië en je kan terecht bij Polimoda in Firenze, één van de meest prestigieuze modescholen ter wereld, in, het hart van deze prachtige modestad.

Van ontwerpen naar marketing, merchandising, branding, eventmanagement…Alle facetten uit de fashion industrie worden er onderwezen.

Zowel voor wie het creatieve onderdeel of het meer zakelijke onderdeel van de modewereld onder de knie wil krijgen zijn er opleidingen, van bachelor tot master. Alle opleidingen zijn inclusief stages bij Italiaanse modemerken om het wereldje onmiddellijk binnenin te leren kennen.

Ook wie al in de modewereld aktief is en zich in één of ander onderdeel wil bijschaven of herscholen kan hier terecht in korte opleidingen van enkele weken tot enkele maanden.

De leerlingen aan Polimoda zijn divers en komen uit verschillende culturen en achtergronden. Ze hebben allemaal één ding gemeen: een passie voor mode en design. Door hun opleiding aan Polimoda zijn ze goed voorbereid op een carrière in de mode-industrie en kunnen ze de toekomst van de mode vormgeven.

De opleidingen van 3 tot 4 jaar zijn opgeplits in 4 verschillende algemenen opleidingen met elk verschillende specialisaties zoals mode design, mode management, design management..

Interesse ? Je kan terecht op hun website voor meer info : www.polimoda.com

Back to top button