Toscane

De thermen van Saturnia in Toscane, heerlijk genieten..

De thermen van Saturnia in Toscane zijn een prachtig natuurlijk thermisch complex gelegen in de provincie Grosseto. Ze zijn gelegen in de buurt van de stad Manciano.

De thermen van Saturnia in Toscane
Saturnia in Toscane

De thermen van Saturnia worden gevoed door een geothermische bron, die het water opwarmt tot een aangename temperatuur van ongeveer 37 graden Celsius. Het water is rijk aan mineralen zoals zwavel, calcium, magnesium en bicarbonaat, die bekend staan om hun heilzame werking op de gezondheid en het welzijn van het lichaam.

De thermen van Saturnia in Toscane
Saturnia thermen

Het thermale complex biedt verschillende voorzieningen en faciliteiten aan, zoals natuurlijke zwembaden, bubbelbaden, sauna’s, massages en andere spa-behandelingen. Er zijn ook verschillende restaurants en bars in de buurt, waar bezoekers kunnen genieten van lokale gerechten en wijnen.

De thermen van Saturnia zijn het hele jaar door geopend, van maandag tot zondag, van 9 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. De toegangsprijs voor het thermale complex varieert afhankelijk van het seizoen en de dag van de week, maar de gemiddelde prijs voor een dagkaart ligt tussen de 25 en 35 euro per persoon. Er zijn ook kortingen beschikbaar voor kinderen en groepen.

De thermen van Saturnia in Toscane
Saturnia complex

Naast de thermen van Saturnia zijn er ook andere interessante bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het middeleeuwse stadje Pitigliano, de archeologische site van Vulci en het natuurpark van de Maremma.

Kortom, de thermen van Saturnia zijn een fantastische bestemming voor wie op zoek is naar ontspanning en welzijn, omringd door de prachtige natuur van Toscane. Of je nu een liefhebber bent van spa’s of gewoon op zoek bent naar een rustgevende ervaring, de thermen van Saturnia in Toscane bieden voor elk wat wils.

Back to top button