Italiaanse producten in BelgiëItalië bij ons

De beste ijssalons in Vlaanderen : Ijsjes eten in Ieper tot Antwerpen

Vlaanderen staat bekend om haar heerlijke eten en drinken. Van chocolade tot bier, er is voor ieder wat wils. Maar als het gaat om desserts, is er niets dat de traditionele Italiaanse gelato kan overtreffen. Gelukkig zijn er veel ijssalons in Vlaanderen die deze heerlijke lekkernij aanbieden. De beste ijssalons in Vlaanderen hebben we op een rijtje gezet..Van genieten bij Gelato Facory in Antwerpen tot Il Gusto d’Italia..heerlijke ijsjes eten in Ieper.

Gelato Factory in Antwerpen

Is één van de meest populaire ijssalons in de stad en biedt een ruime keuze aan smaken. Hun gelato wordt dagelijks vers gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen. Bovendien bieden ze naast de traditionele smaken zoals vanille en chocolade, ook creatieve smaken aan zoals geitenkaas met vijgen of passievrucht met basilicum. Dit alles maakt Gelato Factory de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een unieke ijservaring.

beste ijssalons in vlaanderen
Gelato Factory Antwerpen

Cremerie Francois in Sint Niklaas

Cremerie Francois in Antwerpen is sinds 1928 een begrip in de stad. Hun ijs is gemaakt volgens een traditioneel recept en wordt dagelijks vers bereid. NIet alleen bieden ze een ruime keuze aan smaken, van klassiekers zoals vanille en chocolade tot speciale smaken zoals cuberdon en speculaas. Het is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een authentieke ijservaring.

Da Vinci Gelateria uit Brugge

Da Vinci Gelateria is een kleine ijssalon met een grote reputatie. Hun ijs wordt dagelijks vers gemaakt met natuurlijke ingrediënten en er worden geen kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen gebruikt. Bovendien ook klassieke smaken zoals pistache en hazelnoot, bieden ze ook een aantal ongewone smaken aan . Het is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een lekker ijsje in één van de mooiste steden van Europa.

Ijses eten in Ieper : ll Gusto d’Italia


Last but not least, Il Gusto d’Italia in Ieper is een ijssalon die je niet mag missen als je in West-Vlaanderen bent. Hun ijs is gemaakt volgens een traditioneel Italiaans recept en wordt dagelijks vers bereid met natuurlijke ingrediënten. Het ijssalon is gevestigd in een charmant oud pand en heeft een gezellige sfeer. Daanaast ijs bieden ze ook wafels en pannenkoeken aan. Ijsjes eten in Ieper bij Il Gusto d’Italia zijn de bekroning op een dagje sightseeing in Ieper

beste ijssalons in vlaanderen
Il Gusto d’Italia

De beste ijssalons in Vlaanderen : Van Antwerpen tot Ieper

Back to top button