Agriturismo in ToscaneCastelfiorentinoLogeren in ToscaneToscaneVakantiehuis Toscane

4 Leuke vakantiehuizen in Castelfiorentino

Castelfiorentino, in het hart van Toscane, is gelegen tussen Florence, de culturele schatkist van Italië, en het charmante Siena. Castelfiorentino ligt vlakbij het kruispunt tussen de Via Francigena en de Via Volterrana. Met zijn pittoreske middeleeuwse straatjes, oude kerken en historische architectuur ademt dit stadje de rijke geschiedenis en cultuur van Toscane. Vanuit Castelfiorentino (de luchthaven van Pisa is trouwens op een 50 minuten rijden) kun je gemakkelijk naar Florence reizen, dat op slechts 40 kilometer afstand ligt. Ook San Gimignano bekend om zijn middeleeuwse torens is dichtbij of wat dacht je van Siena met zijn prachtige Piazza del Campo. Wie in en rond Castelfiorentino wil verblijven kan kiezen uit verschillende leuke vakantieverblijven. We hebben enkele tips voor 4 leuke vakantiehuizen in Castelfiorentino voor jullie verzameld.

Vakantiehuis Le Case di Camin Bianco in Castelfiorentino

4 leuke vakantiehuizen in castelfiorentino

Camin Bianco een complex van drie aparte vakantiehuizen waar gasten zich “thuis” kunnen voelen tijdens hun verblijf in Toscane, onder de zomerse sterrenhemel, ontspannen op het terras met uitzicht op de Toscaanse heuvels . Er is één appartement voor 2 personen en twee appartementen voor maximum 4 personen. Er is uiteraard een heerlijk zwembad aanwezig waar je kan ontspannen na een bezoek aan één van de Toscaanse dorpjes of steden in de buurt.

Vakantiehuis met 4 appartementen in Castelfiorentino, La Corte d’Elsa

4 leuke vakantiehuizen in castelfiorentino
La Corte d’Elsa

Deze gezellige en comfortabele vakantiewoning, een hooizolder uit 1800, werd zorgvuldig gerenoveerd in 2005. Nu bestaat het uit vier volledig onafhankelijke appartementen, die volledig uitgerust zijn. Er zijn 2 appartementen voor maximaal 6 personen en 2 appartementen voor 4 personen. De appartementen zijn tussen 45 en 115m2 groot, alle info kan je verder ontdekken op hun website.

Vakantieverblijf in Certaldo Casa RossaVilla Givi

4 leuke vakantiehuizen in castelfiorentino
Casa Rossa Villa Givi in Certaldo

Casa Rossa-Villa Givi ligt in de prachtige glooiende heuvels van de Chianti, buiten Castelfiorentino, in het historische stadje Certaldo. DIt is de geboorteplaats van Boccaccio, de beroemde middeleeuwse schrijver.
Je kan er ontspannen in het zwembad, wandelen door de wijngaarden en proeven van hun Chianti-wijn en olijfolie. Er zijn 5 vakantieappartementen met airconditioning en een aparte ingang. Er zijn geen huisdieren toegestaan in deze accommodatie. Een schitterend zoutwater zwembad ligt er te wachten op de gasten

Vakantieappartementen La Poggiarella in Castelfiorentino

4 leuke vakantiehuizen in castelfiorentino
Wijngaarden rond Poggiarella in Castelfiorentino

Deze gerenoveerde boerderij is verdeeld in 6 grote appartementen, grenzend aan een oude en nog steeds actieve wijnkelder. De verschillende appartementen bieden plaats aan 4 tot 6 gasten en voorzien van een ingerichte keuken en kleine woonkamer. Alle appartementen hebben een private ingang naar de andere delen van het domein en dichtbij het zwembad. Het is heerlijk genieten van de stilte om je heen bij een glaasje lekkere wijn in de late avonduurtjes. Van de zonsondergang genieten aan de barbecue die voor de gasten ter beschikking moet hier op je “to do” lijstje staan


.

Back to top button