Logeren in ItaliëLogeren in Toscane

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Toscane

Op zoek naar een leuke agriturismo in Toscane waar je hond of ander huisdier welkom is ? We hebben er enkele op een rijtje gezet. Op vakantie met de hond in Italië is altijd een goed idee maar helaas is hij niet in iedere accommodatie welkom. Daarom gingen we op zoek naar hondvriendelijke vakantiehuizen of agriturismo waar de hond mee op vakantie kan in Toscane.

Agriturismo Le Birococcole aan de Toscaanse kust

hondvriendelijke vakantiehuizen toscane
Agriturismo Le Biricoccole

Nabij de witte stranden van Vada is deze huisdiervriendelijke agriturismo in Toscane een toppertje voor de gasten en hun huisdier. Je kan er verblijven in een gastenverblijf uit begin 19de eeuw. De hond kan bij jullie verblijven in het gastenverblijf en vrij rond wandelen in het domein van maar liefst 4 hectares. Het volledige domein is uiteraard afgezet met een omheining. Er kan ook voor een kennel gezorgd worden op de kamer.

Hondvriendelijke accommodatie nabij San Gimignano : Tenuta Quadrifoglio

hondvriendelijke vakantiehuizen toscane
Tenuta Quadrifoglio

Van het oude landhuis zijn 4 appartementen en 5 kamers gecreëerd. In het oude landhuis bevinden zich nu twee grote kamers en een enorm panoramisch terras. De nieuw gebouwde Residence “Quadrifoglio” ligt naast het grote zwembad. Wie zijn hond mee wil brengen laat dit best vooraf weten aan de eigenaar.

Hondvriendelijke agriturismo tussen Volterra en San Gimignano

hondvriendelijke vakantiehuizen toscane
Agriturismo Orgiaglia

Agriturismo Orgiaglia is altijd een aanrader geweest voor diegenen die graag hun vakantie in Toscane doorbrengen met de hond. Het hele gezin samen, de kinderen zien spelen met hun huisdier op vakantie is waar het hier in dit gastenverblijf nabij Volterra om draait . De honden kunnen op de gehele agriturismo genieten van hun vakantie , zonder enige hinder. Ze kunnen altijd bij u in de buurt verblijven, op uw kamer of in het appartement, inclusief het restaurant en het zwembad .
Buiten de gemeenschappelijke ruimtes van de gasten kunt u ze laten rennen en zich vermaken in alle ruimtes en paden van het landgoed (ruim 40 hectare grond) en als uw hond wil baden kan dat in alle vrijheid in de rivier op ongeveer 10 minuten lopen van de hoofdboerderij.

Huisdieren welkom bij Azienda Agrituristica Il Palazzo dei Diavoli

hondvriendelijke vakantiehuizen toscane
Il Palazzo dei Diavoli

Dit is een kleine biologische boerderij uitgebaat door een familie tussen Montepulciano en Montefollonico. Deze hondvriendelijke agriturismo in Toscane bestaat uit 2 onafhankelijke eenheden en verwelkomt honden én katten van alle soorten en maten.

Huisdiervriendelijke accommodatie aan de Toscaanse kust : Aria Toscana

hondvriendelijke vakantiehuizen toscane
Aria Toscana

Agriturismo Aria Toscana is de perfecte plek voor een vakantie met uw huisdieren! Uw huisdieren kunnen op het volledige domein rondlopen en de riem moet enkel aan in de gemeenschappelijke ruimtes en in de buurt van de appartementen. De honden kunnen in het appartement verblijven. Appartementen Ostro, Maestrale, Libeccio, Scirocco en Levante, op de begane grond, hebben een eigen omheinde tuin . Appartement Ponente, op de eerste verdieping, heeft een  mooi balkon met zeezicht , zeer comfortabel voor honden en vooral voor katten. Appartement Grecale, op de eerste verdieping, heeft een “omheinde bijtuin” op enkele meters van het appartement.
In minder dan 10 minuten met de auto bereikt u de mooiste hondenstranden van de Toscaanse kust, waar de honden vrij kunnen verblijven en onbeperkt kunnen zwemmen in een heerlijke zee!

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Toscane zijn er meer en meer te vinden. Het is wel noodzakelijk om eerst te bekijken wat de regels van het huis zijn. in sommige hondvriendelijke vakantiehuizen kunnen honden overal verblijven, andere hebben striktere regels.

Back to top button