Umbrie

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Umbrië

Met de hond naar Italië ? We bekeken eerder al de mogelijkheden inzake hondvriendelijke vakantiehuizen en agriturismo’s in onder andere Toscane, hier stellen we enkele vakantieverblijven in Umbrië voor waar je hond welkom is.

Hondenvriendelijke agriturismo in de buurt van Perugia Il Cucciolo

hondvriendelijke vakantiehuizen in Umbrië
Agriturismo Il Cuccioli

Een schiterende biologische boerderij van 25 hectare met vier stenen huizen bovenop een Umbrische heuvel. Er zijn bij Agriturismo Il Cucciolo appartementen van verschillende groottes met een fantastisch uitzicht op twee middeleeuwse kastelen. DIt ales voor een gezelschap van maximaal 20 gasten. Er is een omheinde tuin van 300 meter waarvan de terrassen met elkaar verbonden zijn. Bovendien is er een hondenren aanwezig waar je volop je huisdier kan laten ravotten in het gezelschap van andere dierenliefhebbers. In het bos is er een meer dat perfect is voor honden die van zwemmen houden. En terwijl zij dat doen, kunt u ontspannen, een wandeling maken of een picknick maken

L’Ariete paradijs voor honden in Umbrië

hondvriendelijke vakantiehuizen in Umbrië
L’Ariete

Voor honden op vakantie is Umbrië een “koel” deel van Italië – niet te warm, niet te druk, zelfs in de zomer de kans op een bad in een kreek of vijver. Vanuit agriturismo L’Ariete kan je met je huisdier korte of langere wandelingen maken in de omliggende heuvels. De eigenaars helpen je me praktische tips. Dit hondenvriendelijk vakantieverblijf in Umbrië vraagt uitdrukkelijk om te laten weten dat je met een hond wil boeken. Om conflicten te vermijden zijn er altijd maar maximaal twee honden aanwezig.

Casale degli Olmi agriturismo waar honden welkom zijn

hondvriendelijke vakantiehuizen in Umbrië
Casale degli Olmi

Dit is zeker een hondvriendelijke agriturismo in Umbrië waar honden niet alleen zijn toegestaan, maar ook in de watten worden gelegd. Honden hebben toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes, zoals het zwembad en de whirlpool  (alleen aan het zwembad). Ze moeten aangelijnd zijn en kunnen vrij rondlopen op een  veld van ongeveer 10.000 vierkante meter . Op verzoek kan je gebruik maken van een hondenoppasser als je de verschillende steden, kerken en musea in de regio wil bezoeken. Ook restaurants waar honden welkom zijn in Umbrië worden aanbevolen

Hondvriendelijk vakantieverblijf in Gubbio Fonte al Noce

hondvriendelijke vakantiehuizen in Umbrië
Fonte al Noce

Dit hondvriendelijk vakantieverblijf in Umbrië Fonte al Noce bevindt zich in Gubbio en is de perfecte uitvalsbasis voor verschillende uitstappen. Perugia en Assisi bevinden zich op amper 40 km; Todi, Spoleto en de grotten van Frasassi op ± 50 km, de kust rond Fano op ± 80 km. Honden zijn er welkom want deze agriturismo profileert zich als “pet friendly”. Er zijn afgebakende zones waar honden kunnen spelen en er zijn ook enkele hondenspeeltjes voorzien.

Farina Agriturismi waar viervoeters welkom zijn

hondvriendelijke vakantiehuizen in Umbrië
Farina Agriturismi

Neem uw viervoeter de volgende keer mee op reis en laat hem niet thuis of in een pension achter. In deze hondvriendelijke agritrusimo in Umbrië houden ze van dieren en zullen ze graag jullie allemaal ontvangen.Ze hanteren geen extra kosten, maar alleen ongelooflijke toegewijde diensten.

Back to top button