Camping / Glampings in UmbriëCampings / GlampingsLogeren bij Nederlanders in ItaliëLogeren in ItaliëLogeren in UmbriëUitgelichtUmbrieVakantiehuis Umbrië

Glamping in Umbrië : Casale il Sogno

Casale il Sogno

Casale il Sogno, een prachtig landgoed in Umbrië op 750 meter hoogte, verwelkomt al 17 seizoenen lang Nederlandstalige gasten in het schilderachtige dorpje Pietralunga. Sinds 2 jaar zijn Willianne en Jeroen de trotse eigenaren van dit stukje paradijs in Italië. Ontdek de authentieke sfeer van dit dorpje met heerlijke restaurantjes en gelato bar, en beleef gezellige zomerfeesten. Bij Casale il Sogno geniet je van mooie wandelroutes, geweldige uitzichten, en een fijn zwembad met peutergedeelte. ’s Avonds koelt het heerlijk af na een warme dag, dankzij de hoogte van het landgoed. Deze glamping in Umbrië biedt heel veel mogelijkheden naast de traditionele vakantieverblijven.

glamping in Umbrië : Casale il Sogno
Jeroen en Willianne
glamping in Umbrië : Casale il Sogno
Zwembad Casale Il Sogno

Appartementen & glamping & kampeerplaatsen bij Casale il Sogno

Verblijf in één van de luxe appartementen, glamping of kampeerplaatsen, en geniet van de ruime opzet en het prachtige uitzicht. De muren van het landhuis zorgen voor natuurlijke koelte in de appartementen, terwijl de ingerichte tenten van de glamping van alle gemakken zijn voorzien, inclusief heerlijke bedden en een keuken. Kinderen zijn van harte welkom om te helpen in de ochtend met het verdelen van broodjes of het dekken van de tafels, of om te spelen in de speeltuin, op het voetbalveldje, of in de beekjes rondom de Casale.

glamping in Umbrië : Casale il Sogno
glamping in Umbrië : Casale il Sogno

Stijlvol verblijven in Umbrië : Casale il Sogno

Activiteiten in Casale il Sogno

Ervaar de middeleeuwse stadjes van Umbrië door leuke speurtochten die ze organiseren, en ontdek de verborgen pareltjes van de Umbrische wijnen tijdens de wijnproeverij op zondag. Mis ook zeker niet de tienerweken, met een leuk programma waar gasten vrijblijvend bij kunnen aansluiten, van wandelen met een gids tot raften op de rivier, een voetbaltoernooi en quiz-avond.

glamping in Umbrië : Casale il Sogno
glamping in Umbrië : Casale il Sogno

Casale il Sogno ontvangt graag gasten van eind april tot het afsluitende truffelweekend in oktober. In het laagseizoen en voor kampeerders is aankomst op elke dag mogelijk, behalve op woensdag. Voor de appartementen en ingerichte tenten is er een standaard zaterdagwissel in het hoogseizoen. Boek nu en ervaar het authentieke Italië bij Casale il Sogno!

Stijlvol verblijven in Umbrië : Casale il Sogno

Back to top button