Agriturismo in ToscaneCastelfiorentinoLogeren in ToscaneToscane

Vakantieverblijf in Castelfiorentino, La Poggiarella

Ligging vakantieverblijf La Poggiarella nabij Castelfiorentino

Dit vakantieverblijf ligt op een centrale locatie ten opzichte van de belangrijkste Toscaanse toeristische bestemmingen. La Poggiarella ligt op amper 40 km van Siena, 25 km van Florence en 30 km van Pisa. Wie wil golfen heeft een golfbaan op nauwelijks15 km en paardrijden kan op 12km van de accommodatie. Dit vakantieverblijf in Castelfiorentino situeert zich in de heuvels rond de stad. Het is een vijftal minuutjes rijden naar het centrum waar je zowel enkele supermarkten (Coop, Aldi, Lidl) als apotheek, boetiekjes en uiteraard restaurantjes en terrasjes kan terug vinden.

Appartementen in La Poggiarella

Deze gerenoveerde boerderij is verdeeld in 6 grote appartementen, grenzend aan een oude en nog steeds actieve wijnkelder. De verschillende appartementen bieden plaats aan 4 tot 6 gasten en voorzien van een ingerichte keuken en kleine woonkamer. Alle appartementen hebben een private ingang naar de andere delen van het domein en dichtbij het zwembad. Het is heerlijk genieten van de stilte om je heen bij een glaasje lekkere wijn in de late avonduurtjes. Van de zonsondergang genieten aan de barbecue die voor de gasten ter beschikking moet hier op je “to do” lijstje staan

Dit vakantieverblijf in Castelfiorentino geeft een betoverend uitzicht op de wijngaarden en olijfboomgaarden. De eigenaars van dit vakantieverblijf maken zowel schitterende wijnen als olijfolie. Uiteraard vertellen ze je graag alles over hun productie en kan je wijnen mee nemen naar huis.

Siena appartement

Dit is een kleinschalige agriturismo. Wie even wil genieten aan het zwembad kan dat ook in alle rust doen. Veel gasten gaan overdag de omgeving verkennen dus het is er nooit echt druk of lawaaierig.

Poggiarella zwembad

Via Francigena nabij vakantieverblijf La Poggiarella in Castelfiorentino

Hier loopt de Via Francigena. Deze oude pelgrimsroute loopt door de pittoreske heuvels van Toscane en biedt niet alleen een spectaculair landschap, maar ook een reis door de geschiedenis van de Middeleeuwen. De route begint in de regio van Aosta, in het noorden van Italië, en gaat door de Apennijnen, Toscane, Lazio, en Umbrië om uiteindelijk te eindigen in Rome. Tijdens de Middeleeuwen was de route een belangrijke handelsroute en ontwikkelde deze zich tot een belangrijke culturele en religieuze route.

Back to top button