CalabriaUitgelichtZuid-Italië & De Eilanden

Relaxen op Michelino Beach

Relaxen op Michelino Beach is genieten op een schilderachtig strand gelegen in Calabrië met haar kristalhelder water en omringende kliffen.

Het strand is vrij klein, maar het is relatief afgelegen en vredig. Het is niet vaak overvol, zelfs niet tijdens het hoogseizoen, wat het een ideale plek maakt voor mensen die op zoek zijn naar een meer ontspannen strandervaring. Het strand is ook geschikt voor gezinnen, met ondiepe wateren en zacht zand dat perfect is voor kinderen om in te spelen.

Een van de belangrijkste attracties van Michelino Beach is de Grotta di Pizzo, een natuurlijke grot gelegen op de klif die uitkijkt over het strand. De grot is alleen bereikbaar per boot en bezoekers kunnen een rondleiding volgen om het prachtige binnenkant te bekijken

Een andere populaire activiteit op Michelino Beach is snorkelen. De wateren rond het strand zijn de thuisbasis van verschillende soorten kleurrijke vissen en zeeschildpadden. Bezoekers kunnen snorkeluitrusting huren op het strand

Er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar tijdens het relaxen op Michelino Beach, waaronder een bar, restaurant en douchefaciliteiten. Bezoekers kunnen ook strandparasols en ligstoelen huren tegen een kleine vergoeding.

Back to top button