CampingCamping SardiniëLogeren in ItaliëSardinie

De 10 beste campings op Sardinië

Sardinië heeft een prachtige natuurlijke omgeving met een verscheidenheid aan landschappen, zoals witte zandstranden, kristalheldere wateren, bergen en bossen, waardoor het een geweldige bestemming is voor kampeerliefhebbers. Bovendien zijn campings vaak een betaalbare optie voor accommodatie op Sardinië, vooral in vergelijking met hotels en vakantiehuizen. In het hoogseizoen kunnen campings wel erg druk zijn, dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Wij gingen op zoek naar de 10 beste campings op Sardinië

Camping Is Arutas
Aan de westkust van Sardinië, staat bekend om zijn kristalheldere wateren en witte zandstranden. De camping heeft ook een eigen strand en biedt vele watersportmogelijkheden.+

10 beste campings op Sardinië
Camping Is Arutas

Camping Village
Aan de noordkust van Sardinië, in de buurt van Alghero. De camping heeft een groot zwembad, tal van sport- en recreatievoorzieningen en is geschikt voor gezinnen met kinderen.

Camping Village Baia Blu La Tortuga
Gelegen in het noordoosten van Sardinië, biedt deze camping directe toegang tot een prachtig strand. De camping heeft een groot zwembad, tal van restaurants en entertainmentfaciliteiten.

10 beste campings op Sardinië
Camping Village Baia Blu

Camping Village Orrì
Aan de oostkust van Sardinië, op slechts een steenworp afstand van het strand van Orrì. De camping biedt een rustige en ontspannen omgeving, omgeven door de natuur.

Camping Tonnara
Aan de zuidkust van Sardinië, is deze camping omgeven door een prachtig dennenbos en heeft het directe toegang tot een privéstrand. De camping biedt een restaurant, bar, zwembad en animatieprogramma.

10 beste campings op Sardinië
Camping Tonnara

Camping Capo d’Orso
In de buurt van Palau,gelegen aan de noordoostkust van Sardinië.. De camping biedt een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende heuvels. Er zijn verschillende stranden in de buurt en de camping heeft een restaurant en een zwembad.

Camping Village Cala Gonone
In de buurt van het stadje Cala Gonone. De camping biedt directe toegang tot een prachtig strand en heeft een groot zwembad, een restaurant en tal van sportfaciliteiten.

Camping S’Ena Arrubia
Aan de westkust van Sardinië, in de buurt van Oristano. De camping biedt directe toegang tot een prachtig strand en heeft een restaurant, bar en zwembad.

10 beste campings op Sardinië
Camping S’Ena Arrubia

Camping Village Le Cernie
In de buurt van Chia  aan de zuidkust van Sardinië, in de buurt van Chia. De camping biedt directe toegang tot een prachtig strand en heeft een restaurant, bar, zwembad en animatieprogramma.

Camping Village Torre del Porticciolo
Iin de buurt van Alghero. De camping biedt directe toegang tot een prachtig strand en biedt alle faciliteiten voor jong en oud

Deze campings zijn onze selectie gebaseerd op eigen ervaringen en rondvragen bij enkele lezers.

Back to top button