SardinieZuid-Italië & De Eilanden

De 5 beste golfbanen op Sardinië 

Sardinië is de perfecte bestemming voor een golfvakantie in Italië. Het eiland heeft een aantal van de beste golfbanen van Europa en allen zijn gelegen in adembenemende panorama’s. Hieronder vind je de 5 beste golfbanen op Sardinië. Golfen op Sardinië is top !

Test de 18 holes bij Is Arenas Golf & Country Club 

De 5 beste golfbanen op Sardinië 
Is Arenas Golf & Country Club 

Arenas Golf & Country Club is één van de beste golfresorts op Sardinië. Het resort beschikt over een 18-holes golfbaan die is ontworpen door de beroemde golfarchitect Robert von Hagge. Daarnaast is de golfbaan is omgeven door pijnbomen en biedt een prachtig uitzicht op de zee. De golfbaan van Is Arenas Golf & Country Club is geopend in 2000 en het resort is gelegen in het westen van Sardinië, in de buurt van Narbolia. 

Pevero Golf Club nabij Porto Cervo

De 5 beste golfbanen op Sardinië 
Pevero Golf Club

Op zoek naar een echte topper ? Pevero Golf Club is één van de meest exclusieve golfclubs van Sardinië. De golfbaan is ontworpen door golfarchitect Robert Trent Jones Sr. en biedt daarnaast een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Het resort beschikt over een spa, een zwembad en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten. De golfbaan heeft 18 holes en is geopend sinds 1972. Het resort is gelegen in het noordoosten van Sardinië, in de buurt van Porto Cervo. 

Toppertje voor golfliefhebbers Chia Golf Club 

De 5 beste golfbanen op Sardinië 
Chia Golf Club

Chia Golf Club is een topper op Sardinië. De golfbaan is ontworpen door Luigi Rota Caremoli en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Het resort beschikt over een spa, een zwembad en een restaurant waar je kan genieten van de authentieke Italiaanse keuken voor of na een golfpartij. De golfbaan heeft 18 holes en de moeilijkheidsgraad is gemiddeld. De golfbaan van Chia Golf Club is geopend in 2008 in het zuiden van Sardinië, in de buurt van Domus de Maria. 

Golfen in Zuid Sardinië bij Is Molas Golf Resort 

De 5 beste golfbanen op Sardinië 
Is Molas Golf resort

Is Molas Golf Resort mag zeker in het lijstje van beste golfresorts van Sardinië. Het resort beschikt over een 27-holes golfbaan die is ontworpen door de Franco Piras. Bovendien biedt de golfbaan niet alleen een prachtig uitzicht op de zee en de bergen maar ook een zwembad en restaurant bekoren iedere bezoeker. Het resort is gelegen in het zuiden van Sardinië, in de buurt van Pula. 

Uitdagende 9 holes bij Golf Club Puntaldia 

De 5 beste golfbanen op Sardinië 
Golf Cub Puntaldia

Golf Club Puntaldia is een andere topper in Sardinië. De golfbaan is ontworpen door Luigi Rota Caremoli. Negen holes liggen er op je te wachten in een groene omgeving met palmbomen in een echt natuurparardijs aan de Oostkust van Sardinië. Een paradijselijke omgeving om te spelen en relaxen met het gezin. 

Back to top button