Uitgelicht

GUSTO | Uniek Italiaans evenement in Gent

GUSTO is een uniek Italiaans evenement in Gent. GUSTO gaat door in de Sint-Pietersabdij voor de hele familie op 19 november. Hier kan je Italiaanse lekkernijen proeven of Italiaanse gerechten eten in het GUSTO Ristorante in de kapittelzaal. We hebben 4 vrijkaarten, zie onderaan !

GUSTO uniek Italiaans evenement in Gent

Dit allemaal in een echte Italiaanse sfeer met zomerse Italiaanse muziek en live optredens.

Gusto in Gent met Italiaanse artisanale producten

Daarnaast kan je ook terecht voor Italiaanse artisanale producten. Zoals keramiek of Italiaanse geschenkartikelen. Dit alles kan je vinden in de GUSTO Mercato in de gangen van de Sint-Pietersabdij.

GUSTO uniek Italiaans evenement in Gent
Amaregalo Italiaanse cadeauartikelen

Enkele standhouders die je er kan ontdekken zijn Claymates met hun Italiaans tafelservies en vazen, appelazijn van Bongiorno Vinegar Drinks, Limoncelli di Fileto. Ga zeker eens langs bij Amaregalo met hun prachtige Italiaanse cadeauartikelen. Ontdek alles over Amaregalo hier.

Wijntasting tijdens Gusto

Er is ook een heuse wijntasting en workshop. Bovendien maak je tijdens deze boeiende workshop kennis met de diverse druivensoorten die Italië rijk is, en ontdek je interessante achtergrondverhalen die aan elke regio zijn verbonden. Het hoogtepunt van de workshop is uiteraard de onvergetelijke proefervaring waarbij je zelf kunt genieten van een scala aan smaken en aroma’s.!  Daarnaast omvat de Winetasting een selectie van maar liefst 11 voortreffelijke wijnen en strekt zich over een tijdsbestek van 2 uur uit. Prijs 22€.

Gusto bereiken met het openbaar vervoer of wagen

De Sint-Pietersabdij is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op 15 min wandelafstand van station Gent-Sint-Pieters. Met tram 1 stapt u af op 5 minuten wandelafstand van de Sint-Pietersabdij. Wie met de auto komt kan parkeren in de parking onder het Sint-Pietersplein.

Ingang tot Gusto kost 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen wanneer je hier vooraf besteld. Aan de deur zijn de tickets 1 euro duurder.

Gusto is een uniek Italiaans evenement in Gent voor de liefhebbers van Italiaanse cultuur en gastronomie en voor iedereen die Italië beter wil leren kennen. We schenken 4 vrijkaarten weg voor Gusto. Mail voor 18 november naar gusto.gent@outlook.be en misschien ben je bij de gelukkigen !

Back to top button