Italiaanse producten in BelgiëItaliaanse restaurants in België

4 tips voor een Italiaans restaurant in Knokke

De Belgische kust telt heel wat Italiaanse restaurants langs de zeedijk of iets dieper in de prachtige kuststeden. Daarom heeft Knokke al jarenlang een traditie hoog te houden inzake culinair genieten in Italiaanse sfeer. We nemen je even mee naar enkele pareltjes. Een Italiaans restaurant in Knokke kiezen is zoeken tussen topadresjes.

Italiaans restaurant in Knokke ? Hier onze 4 toppers voor jullie

Rigoletto aan de Lippenslaan in Knokke

Bij Rigoletto aan de Lippenlaan combineert men de Italiaanse traditionele keuken met enkele streekgerechten. Eten zoals bij “la mamma”, hier gaan ze prat op. Een gezelschap dat ofwel Italiaans of Franse keuken wil proeven kan hier altijd terecht. Er is ook een traiteurdienst en wie gewoon zijn pizza wil mee nemen kan er ook terecht.

Italiaans restaurant Knokke
Het team van Rigoletto, Italiaans restaurant in Knokke

Italiaans restaurant Don Peppino in Knokke

Italiaans restaurant Knokke
Don Peppino in Knokke

Don Peppino is een beetje thuiskomen in culinair Italië. Want Giuseppe, afkomstig uit Sicilië, biedt de klassieke Italiaanse keuken aan met verse producten. Daarnaast bevat de menukaart voor alle liefhebbers van de Italiaanse lekkernijen verschillende mogelijkheden. Ook de wijnkaart van Don Peppino is het vermelden waard.

Spaghetti alle Vongole en veel meer bij Amici Miei

Amici Miei niet zo ver van de Lippenslaan is een Italiaans restaurant in Knokke waar chef Salvatore Basile in de kookpotten roert. Mediterraanse specialiteiten en vers bereide pasta’s behoren steevast tot de kaart. Ten slotte is de spaghetti alle vongole volgens velen overheerlijk én één van de specialiteiten van het huis.

Italiaans restaurant Knokke
Italiaans eten in Knokke bij Amici Miei

Il Trionfo aan de Kongostraat

Italiaans restaurant Knokke
Il Trionfo in Knokke

Ga binnen bij Il Trionfo en geniet van topkwailiteit in een restaurant waar “la famiglia” de Italiaanse keuken eert. Daarnaast hebben alle producten die gebruikt worden het D.O.P label. Vandaar dat enkel producten die in Italië vervaardigd zijn, aan bod komen in dit restaurant aan de Kongostraat. Dit Italiaans restaurant in Knokke staat voor puurheid en essentie van de Italiaanse keuken.

Ten slotte raden we jullie ook aan om onze rubriek “Italiaanse restaurants in België” te bekijken voor de beste Italiaanse restaurants in ons land.

Back to top button