Italiaanse restaurants in België

Italiaans restaurant Blankenberge | Da Sergio

Op zoek naar een lekker Italiaans restaurant in Blankenberge aan de Belgische Kust ? Da Sergio is al meer dan 40 jaar een familiezaak in één van de populairste badsteden.

Een fenomeen in Blankenberge sinds jaren

Al meer dan 40 jaar is Da Sergio bekend met haar klassiekers uit de Italiaanse keuken. Dit Italiaans restaurant in Blankenberge trekt heel wat inwoners van de kust aan en telt ook heel wat toeristen onder hun vast klienteel.

italiaans restaurant blankenberge
Da Sergio restaurant in Blankenberge

Nieuwe eigenaars, zelfde tradities

In 2023 kwam het restaurant in andere handen. De vroegere uitbaters roerden maar liefst 36 jaar in de potten en zagen Blankenberge veranderen van een typische zomerbestemming tot een kuststad waar het hele jaar door mensen komen eten.

italiaans restaurant blankenberge
Scampi maison met taglatelle bij Da Sergio in Blankenberge

Heerlijk pizza’s en Osso Bucco in het oudste Italiaans restaurant in Blankenberge

Wie al eens bij Da Sergio binnen kwam weet dat hier héél lekkere pizza’s op tafel komen. Ook wie wil genieten van een echte Italiaanse Ossobucco weet dat dit het ideale adres is in Blankenberge. De prijs-kwaliteitsverhouding, goeie service en aandacht voor gezinnen met kinderen zorgen voor heel wat bezoekers.

Ook de uitgebreide wijnkaart kan bij bezoekers op heel wat lof rekenen. Goeie wijnen aan redelijke prijzen bij een authentiek Italiaans gerecht

Wie wil genieten van Italiaanse gerechten bij deze topper, kan wel best op voorhand even reserveren. Alle gegevens kan je vinden op de website van Da Sergio.

Da Sergio kan je vinden aan de Vissersstraat 58 in het centrum van Blankenberge. Reserveren kan ook telefonisch op +32 (0) 50 41 29 27. De zaak is gesloten op woensdag en donderdag. Laat je verrassen door dit Italiaans restaurant in Blankenberge !

Wil je andere Italiaanse restaurants in Vlaanderen ontdekken ? Ontdek ze in onze “Italiaanse restaurants in België” rubriek

    Back to top button