Italiaanse restaurants in BelgiëUitgelicht

Italiaans eten in Brussel

Als je op zoek bent naar een heerlijk Italiaans restaurant in Brussel, hoef je niet ver te zoeken. Deze prachtige stad herbergt tal van Italiaanse restaurants die de beste smaken van Italië bieden, van authentieke pizza’s tot verse pasta’s en decadente desserts. In dit artikel nemen we je mee op een culinaire reis door Brussel en ontdekken we enkele van de beste Italiaanse restaurants die de stad te bieden heeft.

Osteria Bolognese

Rue de la Paix 49, 1050 Ixelles
Osteria Bolognese is een restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke pasta’s en authentieke Bolognese-saus. Het restaurant is gevestigd in een prachtig historisch gebouw in het centrum van Brussel en biedt een gezellige sfeer en vriendelijke service. Probeer zeker de tagliatelle al ragù, het beroemdste gerecht van het restaurant.

Italiaans restaurant in Brussel
Osteria_Bolognaise

La Bottega della Pizza

Rue de Rollebeek 31, 1000 Brussel
La Bottega della Pizza is een gezellige pizzeria in de buurt van het Europees Parlement. Het restaurant is ideaal voor een snelle lunch of een informeel diner. Het menu biedt een scala aan smakelijke pizza’s, bereid met verse ingrediënten en authentieke Italiaanse recepten. Probeer zeker de pizza met buffelmozzarella, cherrytomaten en rucola.

Italiaans restaurant in Brussel
La Bottega della Pizza

Ontdek de beste Italiaanse restaurants in Brussel

Ricotta & Parmesan

Schildknaapstraat 31 , 1000 Brussel
Ricotta & Parmesan is een gezellig Italiaans restaurant in de buurt van het Jubelpark. Het menu biedt een breed scala aan Italiaanse gerechten, waaronder verse pasta’s, pizza’s en heerlijke antipasti. Het restaurant heeft een moderne inrichting en een gezellige sfeer, waardoor het perfect is voor een romantisch diner of een avond uit met vrienden.

Italiaans restaurant in Brussel
Ricotta & Parmesan

Als je op zoek bent naar een heerlijke Italiaans restaurant in Brussel, zijn deze restaurants zeker de moeite waard om te bezoeken. Ze bieden allemaal een authentieke Italiaanse ervaring, met heerlijk eten en gezellige sfeer. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee of een gezellige avond uit met vrienden, deze restaurants bieden voor elk wat wils.

Italiaanse restaurants in Brussel
Back to top button