Italiaanse restaurants in BelgiëItalië bij ons

5 Italiaanse restaurants in Antwerpen [onze tips]

Antwerpen heeft een ruim aanbod aan restaurants met specialiteiten uit de hele wereld en Italiaans ontbreekt natuurlijk niet. De metropool biedt heel wat mogelijkheden voor wie wil genieten in een goedkoop Italiaans restaurant in Antwerpen of in een echt pasta restaurant in Antwerpen. We hebben er 5 uitgepikt die zeker de moeite waard zijn om bij je volgende bezoek aan deze prachtige stad één van hun gerechten te proberen. 5 Italiaanse restaurants in Antwerpen kan je hier ontdekken

Pazzo

Dit Italiaans restaurant in centrum Antwerpen staat bekend om zijn moderne Italiaanse keuken en sfeervolle inrichting. Het is gelegen aan de Oudeleeuwenrui 12 en heeft ook een groot aanbod aan Italiaanse wijnen.

italiaans restaurant in antwerpen
Pazzo Antwerpen

Mario Restaurant & Traiteur

Dit is één van de oudste Italiaanse restaurants in Antwerpen en staat bekend om zijn traditionele Italiaanse gerechten. Deze Italiaan centrum Antwerpen is gelegen nabij het centraal station in de Kammenstraat en kan heel wat Antwerpenaren bekoren die op zoek zijn naar een Italiaans gerecht. Er kan ook afgehaald worden in het traiteurgedeelte van de zaak.

italiaans restaurant in antwerpen
Mario restaurant Antwerpen

Italiaans restaurant in Antwerpen

Spritz

Gelegen aan de Oude Koornmarkt en dit is het enige veganistische Italiaanse restaurant in Antwerpen en staat bekend om zijn heerlijke veganistische pizza’s en pastagerechten. In 2019 geopend als een cocktailbar waar vooral de heerlijke Spritz gevraagd werd. Maar nu een volwaardig Italiaans “plant based” restaurant met heerlijke authentieke gerechten. De beste Italiaan in Antwerpen volgens velen en één van 5 Italiaanse restaurants in Antwerpen waar je zeker es langs moet !

italiaans restaurant in antwerpen
Spritz Antwerpen

Kestè

Dit restaurant heeft een Napolitaanse sfeer en is gelegen in het stadscentrum.  De naam “Kestè” is afgeleid van het Napolitaanse woord “Chestè”, wat “het is wat het is” betekent. Bij Kestè willen ze dat de gasten zich thuis voelen en genieten van de sfeer en de smaken van Napels.

italiaans restaurant in antwerpen
Kestè Antwerpen

Pizzeria Nicoletta

Deze topper serveert authentieke Italiaanse pizza’s in een unieke setting als Italiaans restaurant in centrum Antwerpen in de buurt van de kathedraal. Uitstekende pizza, maar ook pasta, vlees en vis. Of proef hun aperitieven, zoals de Gin Tonic Nicoletta, bereid met zelfgemaakte Gin.

italiaans restaurant in antwerpen
Pizzeria Nicoletta

Italiaans restaurant in Antwerpen

Back to top button