Italiaanse restaurants in BelgiëUitgelicht

Beste adresjes voor Italiaanse restaurants in Brussel [Onze Tips]

Als je op zoek bent naar een heerlijk Italiaans restaurant in centrum Brussel, hoef je niet ver te zoeken. Naast een Italiaans restaurant in Brussel met Michelin ster zijn er nog mogelijkheden. Deze prachtige stad herbergt tal van Italiaanse restaurants die de beste smaken van Italië bieden, van authentieke pizza’s tot verse pasta’s en decadente desserts. In dit artikel gaan we op zoek naar de beste italiaan in centrum brussel. We nemen we je mee op een culinaire reis door Brussel en ontdekken enkele van de beste adresjes voor Italiaanse restaurants in Brussel.

Osteria Bolognese met de beste pasta in Brussel

Rue de la Paix 49, 1050 Elsene
De beste pasta in Brussel misschien wel. Osteria Bolognese is een restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke pasta’s en authentieke Bolognese-saus. Het Italaans restaurant in Elsene is gevestigd in een prachtig historisch gebouw en biedt een gezellige sfeer en vriendelijke service. In 2013 startte Giacomo Toschi als authentieke Bolognezer zijn Italiaanse restaurant. Hij brengt de authentieke spaghetti bolognese saus naar Brussel, probeer eens hun echte tagliatelle van verse eieren, handgemaakt, met een ragu of vleessaus die uren sudderde.
Alle ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen in Emilia-Romagna en van voorgerecht tot dessert kan je in familiale sfeer genieten van topgerechten.

Beste adresjes voor Italiaanse restaurants in Brussel
Osteria_Bolognaise

Pizzeria in de buurt van Europees Parlement : La Bottega della Pizza

Rollebeekstraat 31, 1000 Brussel
La Bottega della Pizza is een gezellige pizzeria in de buurt van het Europees Parlement. Het Italiaans restaurant is ideaal voor een snelle lunch of een informeel diner. Het menu biedt een scala aan smakelijke pizza’s, bereid met verse ingrediënten en authentieke Italiaanse recepten. Probeer zeker de pizza met buffelmozzarella, cherrytomaten en rucola. De pizzeria is heel populair bij Italianen die in Brussel werken en wonen. De talrijke Europese ambtenaren in de buurt kennen allemaal de weg naar hun lekkernijen.

Beste adresjes voor Italiaanse restaurants in Brussel
La Bottega della Pizza

Ricotta & Parmesan

Schildknaapstraat 31 , 1000 Brussel
Ricotta & Parmesan is een gezellig Italiaans restaurant in de buurt van het Jubelpark. Het menu biedt een breed scala aan Italiaanse gerechten, waaronder verse pasta’s, pizza’s en heerlijke antipasti. Het restaurant heeft een moderne inrichting en een gezellige sfeer, waardoor het perfect is voor een romantisch diner of een avond uit met vrienden. De kaart is een totaalpakket aan lekkere Italiaanse gerechten waarbij heel wat aandacht gaat naar authenciteit en verse ingrediënten.

Beste adresjes voor Italiaanse restaurants in Brussel
Ricotta & Parmesan

Als je op zoek bent naar de beste adresjes voor Italiaanse restaurants in Elsene of de beste Italiaanse retaurants rond het Brusselse Sint-Kathelijneplein, bovenvermelde resto’s zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Ze bieden allemaal een authentieke Italiaanse ervaring, met heerlijk eten en gezellige sfeer. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee of een gezellige avond uit met vrienden, deze restaurants bieden voor elk wat wils.

Wie naast de beste Italiaanse restaurants in Brussel ook graag Italiaanse restaurants wil ontdekken in andere steden zoals RoeselareBrusselAntwerpenKnokke of Amsterdam, kan in onze Italiaanse restaurants in België en Nederland terecht.

Italiaanse restaurants in Brussel
Back to top button