Uitgelicht

Beste Italiaanse restaurants in Knokke

Beste Italiaanse restaurants in Knokke

De Belgische kust telt heel wat Italiaanse restaurants langs de zeedijk of iets dieper in de prachtige kuststeden. Knokke heeft al jarenlang een traditie hoog te houden inzake culinair genieten in Italiaanse sfeer. We nemen je even mee naar enkele pareltjes. Italiaans eten in Knokke is kiezen tussen topadresjes

Rigoletto

Rigoletto aan de Lippenlaan combineert de Italiaanse traditionele keuken met enkele streekgerechten. Een gezelschap dat ofwel Italiaans of Franse keuken wil proeven kan hier altijd terecht. Er is ook een traiteurdienst en wie gewoon zijn pizza wil mee nemen kan er ook terecht.

Beste Italiaanse restaurants in Knokke
Rigoletto team

Don Peppino

Don Peppino is een beetje thuiskomen in ciulinair Italië. Giuseppe, afkomstig uit Sicilië, biedt de klassieke Italiaanse keuken aan met verse producten. De kaart biedt voor alle liefhebbers van de Italiaanse lekkernijen verschillende mogelijkheden. Ook de wijnkaart van Don Peppino is het vermelden waard.

Amici Miei

Amici Miei niet zo ver van de Lippenslaan is een Italiaans paradijsje waar chef Salvatore Basile in de kookpotten roert. Mediterraanse specialiteiten en vers bereide pasta’s behoren steevast tot de kaart. De spaghetti alle vongole is één van de specialiteiten van het huis.

Beste Italiaanse restaurants in Knokke
Beste Italiaanse restaurants in Knokke : Amici Miei

Il Trionfo

Il Trionfo betekent topkwailiteit in een restaurant waar “la famiglia” de Italiaanse keuken eert. Alle producten die gebruikt worden hebben het D.O.P label. Enkel producten die in Italië vervaardigd zijn komen aan bod in dit restaurant aan de Kongostraat

Italiaans eten in Knokke

Back to top button