Italiaanse restaurants in België

10 beste Italiaanse restaurants in Brugge

De 10 beste Italiaanse restaurants in Brugge liggen over de hele stad verspreid. Brugge dat bekend staat om zijn middeleeuwse charme heeft ook een aantal uitstekende Italiaanse restaurants om uw smaakpapillen te verwennen.

Sale & Pepe

Dit gezellige restaurant serveert authentieke Italiaanse gerechten met verse ingrediënten en een vleugje creativiteit. U kunt genieten van pasta’s, pizza’s, salades en meer in een warme en vriendelijke sfeer. Het restaurant is geopend van maandag tot zaterdag voor lunch en diner, behalve op woensdagavond.

10 beste Italiaanse restaurants in Brugge
Sale & Pepe Brugge

Delice

Deze familiale bistro biedt een mix van Italiaanse en Franse keuken met een focus op kwaliteit en smaak. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan gerechten, zoals lasagne, risotto, vis en vlees, vergezeld van heerlijke wijnen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot zaterdag voor lunch en diner.

Bocca

Dit moderne restaurant heeft een stijlvol interieur en een uitgebreide menukaart met Italiaanse specialiteiten. U kunt proeven van klassieke en innovatieve pizza’s, pasta’s, antipasti en desserts in een ontspannen en elegante omgeving. Het restaurant is geopend van maandag tot zondag voor lunch en diner.

10 beste Italiaanse restaurants in Brugge
Bocca Brugge

Carlito’s

Dit restaurant biedt een gezellige en huiselijke sfeer met een ruime keuze aan pizza’s, pasta’s en andere Italiaanse gerechten. Het restaurant is geopend van dinsdag tot zondag voor lunch en diner.

La Piazza

Dit restaurant ligt in het hart van Brugge en heeft een mooi terras met uitzicht op de Markt. U kunt genieten van traditionele en hedendaagse Italiaanse gerechten met verse producten en lokale ingrediënten. Het restaurant is geopend van maandag tot zondag voor lunch en diner.

Trattoria Trium

Dit restaurant is gespecialiseerd in de Siciliaanse keuken met een vleugje fusion. U kunt smullen van heerlijke antipasti, pasta’s, visgerechten en desserts in een stijlvolle en intieme setting. Het restaurant is geopend van woensdag tot zondag voor lunch en diner.

10 beste Italiaanse restaurants in Brugge
Trattoria Trium

Assiette Blanche

Dit restaurant combineert de Franse en Italiaanse keuken met een creatieve twist. U kunt kiezen uit een vast menu of à la carte gerechten, zoals carpaccio, risotto, ossobuco en tiramisu. Het restaurant is geopend van dinsdag tot zaterdag.

La Cantina

Dit restaurant serveert authentieke Italiaanse gerechten met biologische ingrediënten uit eigen tuin. U kunt proeven van pizza’s uit de houtoven, pasta’s met zelfgemaakte sauzen, salades en meer in een gezellige en rustieke sfeer.

Pasta Presto

Ideaal voor een snelle en smakelijke maaltijd. U kunt uw eigen pasta samenstellen uit verschillende soorten pasta, sauzen, toppings en kazen.

Sanseveria Bagelsalon

Dit café biedt een originele draai aan de Italiaanse keuken met zijn bagels gevuld met allerlei lekkernijen. U kunt kiezen uit verschillende soorten bagels, zoals mozzarella-tomaat-basilicum, parmaham-rucola-parmezaan of Nutella-banaan. Het café is geopend van woensdag tot zondag voor ontbijt en lunch

Back to top button