GastronomieLombardijeMilaanUitgelicht

10 beste pizza restaurants in Milaan

We hadden in één van onze eerdere artikels het al over de beste pizzeria’s in Milaan volgens de Milanezen, nu hebben we een lijst samengesteld van de 10 beste pizza restaurants in Milaan volgens de meningen op 3 Italiaanse sites waar gasten hun beoordeling kunnen achterlaten.

De 10 beste pizza restaurants in Milaan zijn :

Dry – Via Solferino, 33

10 beste pizza restaurants in Milaan
Dry Milano

Dry is een trendy restaurant dat bekend staat om zijn unieke pizza’s en cocktails. Het interieur is industrieel en modern en de pizza’s worden bereid met hoogwaardige ingrediënten en op smaak gebracht met verrassende combinaties van kruiden en specerijen.

Berberè – Via Sebenico, 21
Berberè is een authentieke pizzeria die gespecialiseerd is in de Napolitaanse stijl van pizza. Het deeg wordt op traditionele wijze bereid en de toppings zijn vers en van hoge kwaliteit. Het interieur van het restaurant is gezellig en informeel.

Gino Sorbillo

10 beste pizza restaurants in Milaan
Gino Sorbillo Milaan

Gino Sorbillo is een beroemde pizzeria die oorspronkelijk uit Napels komt en bekend staat om zijn ambachtelijke pizza’s. Het restaurant in Milaan heeft een eigentijds interieur en biedt een uitgebreid menu met klassieke en creatieve pizza’s. Er zijn trouwens verschillende pizzeria’s van hen over de hele stad te vinden. Er zijn zelfs restaurants in plaatsen zoals Miami en Tokio !

Pizzeria Popolare – Giuseppe Borrelli
Pizzeria Popolare is een levendige en betaalbare pizzeria in Milaan. Het restaurant is ingericht in een industrieel-chique stijl en serveert grote, heerlijke pizza’s tegen zeer redelijke prijzen.

I Capatosta
I Capatosta is op twee plaatsen in de stad te vinden. Het menu biedt een scala aan traditionele en moderne pizza’s, evenals antipasti en andere Italiaanse gerechten.

Dry Milano – Viale Vittorio Veneto, 28
Dry Milano is een andere vestiging van de Dry-keten, gelegen in het centrum van Milaan. Het restaurant heeft een eigentijds interieur en serveert een breed scala aan pizza’s

Piz – Via Torino, 34

10 beste pizza restaurants in Milaan
Piz Milano

Piz is een moderne en innovatieve pizzeria in het historische centrum van Milaan. Het restaurant gebruikt alleen biologische ingrediënten en biedt een scala aan pizza’s, waaronder glutenvrije en veganistische opties. Het interieur is licht en luchtig en er is ook een terras buiten waar u kunt genieten van uw pizza.

Pizzeria Spontini

10 beste pizza restaurants in Milaan
Glutenvrije pizza Spuntini

Pizzeria Spontini is een iconische pizzeria in Milaan, beroemd om zijn dikke, sappige en smaakvolle pizza’s. Ook belangrijk om aan te stippen is hun aanbod aan glutenvrije pizza’s. Het restaurant heeft een eenvoudig interieur en een informele sfeer en biedt alleen een paar soorten pizza’s aan, maar deze zijn zo heerlijk dat het restaurant een must-visit is voor pizzaliefhebbers in Milaan. De keten heeft al verschillende vestigingen in Milaan en Lombardije.

10 beste pizza restaurants in Milaan

Back to top button