LombardijeMilaan

Uitgaan in Milaan: De beste nachtclubs in Milaan

Uitgaan in Milaan : De beste nachtclubs in Milaan hebben we op een rijtje gezet met voor ieder wat wils

Milaan is een stad die nooit slaapt, vooral als het gaat om het nachtleven. Als je op zoek bent naar een plek om de hele nacht te dansen, heb je genoeg keuze in deze bruisende metropool. Of je nu van techno, hip hop, rock of Latijnse muziek houdt, er is een club voor elke smaak en stemming. Hier zijn enkele van de beste dansclubs in Milaan die je moet bezoeken.

Bobino Club

UItgaan in Milaan : De beste nachtclubs in Milaan
Bobino Club Milano

Gelegen in de trendy wijk Tortona, is Bobino Club een ruime en elegante locatie die een verscheidenheid aan mogelijkheden biedt. Je kunt genieten van een heerlijk buffetdiner, een cocktail drinken aan de bar of de dansvloer opgaan met de nieuwste hits. De club heeft ook een grote tuin waar je kunt ontspannen en mengen met andere gasten. Bobino Club is elke avond geopend van 19.00 tot 05.00 uur.

Club Haus 80’s Milano

UItgaan in Milaan : De beste nachtclubs in Milaan
Club Haus 80’s

Als je nostalgisch bent naar de jaren 80, is Club Haus 80’s Milano de plek voor jou. Deze retro-thema club is versierd met neonlichten, discoballen en vintage posters. De muziek is een mix van jaren 80 klassiekers en moderne nummers, en de sfeer is leuk en levendig. Je kunt ook genieten van thema-avonden, zoals Halloween, Kerstmis of Valentijnsdag. Club Haus 80’s Milano is geopend van donderdag tot zondag van 19.00 tot 05.00 uur.

Gattopardo

UItgaan in Milaan : De beste nachtclubs in Milaan
Gattopardo Milano

Gattopardo is een exclusieve club in een voormalige kerk. Het interieur is prachtig, met glas-in-lood ramen, fresco’s en kroonluchters. De muziek is vooral house en electro, en de bezoekers zijn trendy en modieus. Je kunt ook genieten van live optredens van DJ’s en artiesten uit de hele wereld. Gattopardo is geopend van donderdag tot zondag van 20.00 tot 05.00 uur.

Uitgaan in Milaane : De beste nachtclubs in Milaan

Dude Club

Dude Club is een must-visit voor techno fans. De club heeft een minimalistisch en industrieel design, met een krachtig geluidssysteem en een donkere verlichting. De muziek is cutting-edge en underground, met lokale en internationale DJ’s en producers. Dude Club organiseert ook culturele evenementen, zoals tentoonstellingen, optredens en workshops. Dude Club is geopend van vrijdag tot zondag van 23:30 tot 05:00 uur.

Dit zijn slechts enkele van de beste dansclubs in Milaan die je kunt verkennen. Of je nu hard wilt feesten of chillen met vrienden, je vindt iets dat bij je stijl en stemming past in deze geweldige stad.

UItgaan in Milaan : De beste nachtclubs in Milaan

Back to top button