B&B in LazioBed & BreakfastLazioLogeren in ItaliëLogeren in LazioRome

Ruim appartement in Rome : Alloggio Lamberto Preneste

Alloggio Lamberto Preneste een ideale oplossing voor wie Rome wil bezoeken en op zoek gaat naar een goedkope en ruim appartement buiten het toeristische centrum van Rome. Bijzonder is het volledig digitaal inchecken en “digitale sleutel” oplossing. Na het boeken wordt je verwezen naar een app waarmee je volledig digitaal het appartementsgebouw, accommodatie en kamer kan bereiken. Een keyless ervaring ! Een druk op de knop in de app voor elke toegang, geen fysieke sleutles…

Er is een tramhalte vlakbij de accommodatie die je op 20 minuten naar het centrum van Rome brengt. De metrohalte Malatesta is op 10 minuutjes lopen van de locatie en met de dag- of weekpas kan je voor een prikje heel Rome vlot bezoeken.

Ruim appartement in Rome

De kamers zijn allemaal voorzien van het nodige comfort en een gedeelde nette badkamer. Sommige kamers hebben een leuk terrasje.

Ruim appartement in RomeVoor wie graag zijn eigen potje kookt is er een grote gemeenschappelijke keuken waar alle kookgerei ruim aanwezig is. Wie nood heeft aan een snelle WIFI verbinding (smart working) kan hier alvast ook rekenen op een heel goeie service.

In de onmiddellijke omgeving is een supermarkt (Conad) aanwezig en we raden zeker één van de restaurantjes (pizzeria)  aan om de hoek waar je heerlijke Italiaanse gerechten kan eten.

Ruim appartement in Rome

Dit ruim appartement in Rome Alloggio Lamberto Preneste is de perfecte stek voor wie niet te veel geld wil uitgeven aan een accommodatie maar toch wil rekenen op alle basic voorzieningen, dit voor een eerlijk tarief. De eigenaar is ook vlot bereikbaar via whatsapp en geeft altijd nuttige tips voor de beste plekjes in de buurt om te eten..

Accommodatie bekijken en boeken : klik hier

Back to top button