GastronomieItalië bij onsTips & Tricks

Italiaanse gerechten vind je bij Giallo Zafferano

Op zoek naar authentieke Italiaanse gerechten en recepten ? Giallo Zafferano is de referentie in Italië voor wie online Italiaanse recepten wil ontdekken en uitproberen.

Sonio Peronaci

Sonia Peronaci startte in 2006 met haar website en ondertussen groeide dit uit tot een waar gastronomisch imperium met kookboeken en tv optredens.

Meer dan Italiaanse gerechten en recepten

Naast recepten biedt Gialli Zafferano ook artikelen over verschillende aspecten van de Italiaanse keuken, waaronder culinaire geschiedenis, ingrediënten, kooktechnieken en regionale gerechten.

Gialli Zafferano heeft ook een YouTube-kanaal waarop kookvideo’s worden gedeeld. Dit kanaal heeft meer dan 3 miljoen abonnees en meer dan 1 miljard weergaven.

Italiaanse recepten in verschillende talen


In 2014 werd Gialli Zafferano overgenomen door de Italiaanse uitgeverij Mondadori en is sindsdien gegroeid in populariteit en bereik. Niet alleen in Italië, maar ook internationaal. De website is beschikbaar in verschillende talen. Denk aan Engels, Spaans, Duits, Frans en Portugees, en heeft een grote aanhang van kookliefhebbers over de hele wereld.

Niet alleen de traditionele pastagerechten maar ook honderden andere typische voorgerechten, hoofgerechten en desserts komen aan bod in korte videoclips. De site is in het Italiaans en Engels terug te vinden maar ook wie weinig Italiaans begrijpt kan aan de hand van de clips zijn ding doen.

Giallo Zafferano is ook te vinden op Facebook , Youtube en Instagram.

Back to top button