CampaniaNapels

Napels bezoeken : Tips bij aankomst

Wil je Napels bezoeken en op zoek naar enkele tips bij aankomst ? Wil je naar Napels vliegen vanuit België of Nederland dan kan dat via de luchthaven van Charleroi of Brussels South en Eindhoven of Amsterdam. Ryanair heeft op deze luchthavens vaste verbindingen naar Napels en wie op tijd boekt kan heel voordelig vliegen.

De internationale luchthaven van Napels ligt ongeveer 7 km ten noordoosten van het stadscentrum. U kunt het stadscentrum bereiken met de taxi, bus of trein.

De taxistandplaats bevindt zich buiten de aankomsthal. Een taxirit naar het stadscentrum duurt ongeveer 20 minuten en kost ongeveer €20-€30. Napels bezoeken en tips bij aankomst betekent ook uitkijken hoe je kan besparen op je transportkosten.

De Alibus is een shuttlebus die de luchthaven verbindt met het stadscentrum. De bus vertrekt elke 20-30 minuten en stopt bij Piazza Garibaldi en Piazza Municipio. Het ticket kost € 5 en kan op de luchthaven of aan boord worden gekocht.

Het treinstation bevindt zich binnen de luchthaven. U kunt de Circumvesuviana-trein nemen naar het centraal station van Napels, dat in het stadscentrum ligt. Het ticket kost € 3,90 en is te koop op de luchthaven of op het treinstation.

Napels bezoeken : tips bij aankomst
circum vesuviana

Voldoende tips om Napels te bezoeken ? Je kan er hier nog veel meer vinden !

Back to top button