CampaniaNapelsUitgelicht

Trip naar Napels ? Campania Arte card !

Trip naar Napels ? Campania Arte Card is de ideale kaart om de bezienswaardigheden in de stad en de regio voordelig te bezoeken.

trip naar napels Campania arte card
Napoli Card

Napels…3de grootste stad van Italië met haar bijna 3 miljoen inwoners is een topbestemming voor een citytrip. De stad is geroemd om haar schitterende architectuur en het historische centrum dat ook erkend is als UNESCO werelderfgoed.

De Campania Arte Card is een pas waarmee je 80 culturele bezienswaardigheden in Napels en de regio Campania kunt bezoeken. U kunt naar keuze 2, 3 of 5 culturele bezienswaardigheden bezoeken en met een gereduceerd tarief toegang krijgen tot eventuele extra’s. Reis met het openbaar vervoer door Napels en de regio Campanië met UNICOCAMPANIA..

De prijzen variëren afhankelijk van de kaart die u kiest. Volgens de Campania Arte Card die u kiest, kunt u naar keuze 2, 3 of 5 culturele bezienswaardigheden betreden en krijgt u met een gereduceerd tarief toegang tot alle andere. De kosten van de kaart variëren van € 21 tot € 32 afhankelijk of je Napels of de regio kiest.

Bekijk hier alle mogelijkheden : Campania Arte Card

Trip naar Napels met de Campania Arte Card kan je nog verder vergemakkelijken met onze andere artikels over de bezienswaardigheden in Napels en omgeving : bekijk ze hier

De stad Napels zette zich op de toeristische kaart door de afgelopen jaren evenementen zoals de Giro d’Italia te ontvangen of de America’s Cup en Davis Cup. Sinds 2012 is de kustzone een voetgangerszone geworden waardoor je met het gezin uren kan kuieren en fietsen langs de baai van Napels met vergezichten die al duizenden jaren dezelfde zijn. Het stadscentrum werd ook gemoderniseerd. Bij elke trip naar Napels kan de Campania Arte Card je een bezoek aangenamer maken.

Back to top button