Napels

Het weer in Napels

Benieuwd naar het weer in Napels ? We zetten enkele goeie websites en apps op een rijtje waar je alle weersvoorspellingen kan vinden tot 14 dagen ver.

Klimaat Napels

De beste reistijden voor een reis naar Napels zijn natuurlijk persoonlijk. Wie van de warmte houdt zal er tijdens de zomer ook genieten, wie liever een fris briesje heeft blijft er in de zomermaanden best weg.
Wij kiezen voor de lente omdat het dan al lekker warm is zonder té warm te zijn. Ideaal om te slenteren door de straten van Napels of een museum te bezoeken. OokNapels kan koud zijn tijdens de winter maar laat je niet afschrikken..Het is er niet kouder dan bij ons.

weer Napels
TIme and Date : het weer in Napels

Het weer in Napels : Time and Date

Timeanddate.com gebruiken we graag omdat het een veelzijdige website is waar we naast de weersvoorspellingen ook nog veel andere handige tools voor op reis terug vinden. Je kan het weer checken voor de komende 14 dagen.

Populairste in Italië : Il Meteo

De meest gebruikte site in Italië om de weersvoorspellingen te bekijken. De site is volledig in het Italiaans maar zelfs met heel beperkte basiskennis van de Italiaanse taal kan je vlot alles terug vinden. De site geeft een volledig overzicht van alle metereologische parameters die voor Italië te vinden zijn

Back to top button