Uitgelicht

Ontdek Street Art in centrum Milaan

Milaan heeft verschillende locaties waar Street Art regeert. Enkele van de meest populaire street art-locaties in Milaan zijn de wijk Isola, het treinstation Garibaldi en het Navigli-district. Ontdek Street Art in het centrum van Milaan hieronder

Street art in Milaan bij Muro delle Bambole

Street Art in centrum Milaan
Muro delle Bambole

Eén van de beroemdste street art-stukken in Milaan is de Muro delle Bambole of Wall of Dolls gelegen aan de Via Edmondo de Amicis 2. De Wall of Dolls is een muurschildering die een reeks poppen in verschillende kleuren en stijlen toont. De muurschildering is een eerbetoon aan de kinderen die tijdens de Holocaust zijn gedood. De Wall of Dolls is een krachtige herinnering aan de gruwelen van oorlog en het belang van het herinneren van het verleden.

Giardino delle Culture

Street Art in centrum Milaan
Giardino delle Culture

Een andere populaire plek is de Giardino delle Culture gelegen aan de Via Emilio Morosini 3. De Giardino delle Culture is een openbaar park met een verscheidenheid aan street art-muurschilderingen. De muurschilderingen zijn geschilderd door lokale kunstenaars.

Street Art Milano

Méér Street Art in Milaan kan je vinden op de website van Street Art Milano bekijken of via een Street Art Tour in Milaan genieten van creativiteit. Ze bieden informatie over de nieuwste street art-tentoonstellingen en evenementen in Milaan.

Back to top button