LombardijeMilaanNoord -Italië

Leuke avondactiviteiten in Milaan

Ben je op zoek naar leuke avondactiviteiten in Milaan ? We nemen je even mee naar welke leuke plaatsen in Milaan je ook ’s avonds kan bewonderen.

Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci bezoeken

Leuke avondactiviteiten in Milaan
Het Laatste Avondmaal

Bezoek de kerk van Santa Maria delle Grazie om één van de beroemdste schilderijen ter wereld te zien, “Het Laatste Avondmaal” van Leonardo da Vinci. Je kunt deelnemen aan een rondleiding om de lange wachtrijen over te slaan en meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis van het schilderij. De kerk is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 8:15 uur tot 19:00 uur.

Bekijk de Duomo van Milaan in het donker

Leuke avondactiviteiten in Milaan
Duomo Milaan

Het geliefde symbool van de stad en een prachtig voorbeeld van Noord-Gotische architectuur, de Duomo van Milaan is een must-see attractie. De beste tijd om foto’s van de kathedraal te maken is ’s nachts wanneer de site minder druk is. Je kunt ook adembenemende panorama’s van Milaan bekijken vanaf het dakterras.

Een opvoering bijwonen in Teatro alla Scala

Leuke avondactiviteiten in Milaan
Scala van Milaan

Deze prachtige culturele attractie is een van de grootste operahuizen ter wereld. Het 18e-eeuwse theater Teatro alla Scala heeft enkele van de beroemdste opera’s en live optredens in Italië gehost. Je kunt deelnemen aan een kleine tour in het operagebouw, ’s avonds, met een professionele gids om de lange wachtrijen te vermijden en meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis van het theater.

Aperitivo time in één van de bars of restaurants in Milaan

Deze Italiaanse snackbuffet en drankjes is een populaire manier om je avond te beginnen. Je kunt tal van restaurants en bars in Milaan vinden die aperitivo aanbieden. Daarna kun je op pad gaan om de monumenten te zien die ’s nachts oplichten.

Zin om te gaan stappen in Milaan ? Ontdek de beste clubs om uit te gaan in Milaan hier

Back to top button