ComoMilaan

Ontdek brouwerijen en biercafés in Milaan

Bierliefhebbersparadijs in Milaan

Ben je een bierliefhebber die op reis gaat naar Milaan? Dan heb je geluk! Milaan heeft een groeiende ambachtelijke bierscène, en er zijn diverse brouwerijen en bars waar je kunt genieten van Italiaans ambachtelijk bier, craft beer. Hier zijn enkele moelijkheden

Birrificio Lambrate – Een Iconische Brouwerij

Ontdek brouwerijen en biercafés in Milaan
Birrificio Lambrate

Een van de bekendste ambachtelijke brouwerijen in Milaan is het “Birrificio Lambrate“. In 1996 opgericht met 3 gepassioneerden en slechts 2 bieren die gebrouwd werden. Vandaag de dag kan er 20 hectoliter geproduceerd worden. Ze hebben een gezellige pub genaamd “Lambrate Birr&Jazz” waar je een verscheidenheid aan hun bieren kunt proeven en kunt genieten van live jazzmuziek.

Baladin Milano – Gezellige bierpub in Milaan

Ontdek brouwerijen en biercafés in Milaan
Baladin Milaan

Dit is een vestiging van de beroemde Baladin-brouwerij uit Piozzo, Italië. Ze serveren in hun biercafé in de Via Solferino in Milaan hun eigen bieren en een selectie van Italiaanse en internationale ambachtelijke bieren. De aankleding is heel authentiek en ze hebben vaak een geweldige variëteit aan brouwsels en limited brews.

Revelation Cat – Creatieve Ambachtelijke Bieren

Een brouwerij gestart door een Brits-Italiaans stel, Revelation Cat biedt een verscheidenheid aan creatieve en experimentele bieren. Je kunt hun bieren vinden in verschillende bars en pubs in Milaan.

Il Birratrovo in Como – Een Populaire Bierbar met artisanale bieren

Ontdek brouwerijen en biercafés in Milaan
Birratrovo

Een populaire ambachtelijke bierbar met winkel in Como. Il Birratrovo biedt een uitgebreide selectie Italiaanse en internationale ambachtelijke bieren. Het personeel bestaat stuk voor stuk uit kenners die je helpen het perfecte brouwsel te kiezen.

Birrificio di Como – Brewpub en restaurant in Como

Ontdek brouwerijen en biercafés in Milaan
Birrificio di Como

Hoewel het niet in Milaan ligt, bevindt Birrificio di Como zich in de nabijgelegen stad Como. Ze produceren craft bier, en Como is ook een prachtige plek om te bezoeken. Deze brouwerij met pub en restaurant is zeker een ommetje naar Como waard als je rond Milaan bent. Foodpairing en volop proeven!

Back to top button