Milaan

De beste outlet winkels om te shoppen in Milaan

De Beste Outlet Winkels in Milaan

Als je naar Milaan reist en geïnteresseerd bent in outlet winkels waar je afgeprijsde kleding kunt kopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Hier zijn enkele populaire outlet mogelijkheden in en rond Milaan:

Serravalle Designer Outlet: Eén van de grootste outlet malls in Europa

De beste outlet winkels om te shoppen in Milaan
Serravalle outlet

Dit één van de grootste outlet malls in Europa : Serravalle Designer Outlet Gelegen op ongeveer een uur rijden van Milaan. Met meer dan 300 designer boetieks, waaronder Gucci, Prada, Armani en vele anderen, is dit de ideale bestemming voor liefhebbers van outlet shops. Je kunt er heen met een shuttlebus vanuit Milaan.

Fidenza Village: Luxe Outlet voor de Stijlbewuste shopper

De beste outlet winkels om te shoppen in Milaan
Fidenza village

Dit is een andere outlet winkelbestemming in de buurt van Milaan, bekend om zijn luxe merken zoals Versace, Dolce & Gabbana en meer. Het is ongeveer een uur rijden van het stadscentrum, en je kunt ook hiervoor een shuttlebus nemen vanuit Milaan. Alle info kan je op hun website vinden

Vicolungo The Style Outlets

De beste outlet winkels om te shoppen in Milaan
Vicolungo mall

Het winkeldorp Vicolungo ligt halverwege tussen Milaan en Turijn. Het is de thuisbasis van meer dan 130 winkels die bekende en prestigieuze merken verkopen en biedt het winkelend publiek een uitgebreid assortiment goederen, van kleding (dames-, heren- en kinderkleding) tot accessoires, cosmetica, sportartikelen en huishoudlinnen. Het aanbod wordt met een indrukwekkende frequentie gewisseld en de prijzen zijn echt aantrekkelijk, waarbij sommige artikelen met kortingen tot 60-70% worden verkocht .

Franciacorta Outlet Village: Stijlvol Winkelen in Wijnland

De beste outlet winkels om te shoppen in Milaan
Franciacorta

Gelegen in het pittoreske wijngebied Franciacorta, biedt deze outlet village een goede selectie van high-end modemerken en lokale Italiaanse ontwerpers. Het is ongeveer een uur rijden van Milaan.

Foxtown Factory Stores: Designerwinkelen in Zwitserland

In Mendrisio, Zwitserland, iets meer dan een uur rijden van Milaan, vind je Foxtown Factory Stores, met meer dan 160 winkels die mode, accessoires en lifestyleproducten aanbieden. Dit 7 dagen op 7.

Il Salvagente: Milaans Favoriete Designer Outlet Winkel

De beste outlet winkels om te shoppen in Milaan
Il Salvagente outlet shop

Dit is een beroemde designer outlet winkel midden in het hart van Milaan. Il Salvagente is de ideale plek om afgeprijsde designerkleding, schoenen en accessoires te vinden.

DMAG Outlet: Betaalbare Mode in Milaan

De beste outlet winkels om te shoppen in Milaan
Dmag Milaan

Een andere outlet winkel gelegen in Via Manzoni in Milaan, DMAG Outlet, biedt een verscheidenheid aan merken tegen gereduceerde prijzen. Ook minder bekende merken en extravagante creaties kunnen hier met een fikse korting gekocht worden.

Back to top button