Le MarcheMidden-Italië

Rustige agriturismo in Le Marche | Carincone

Op zoek naar een rustige agriturismo in Le Marche ? Agriturismo Carincone is een oase van rust waar Eric en Nanja Helmers in 2006 neerstreken en een gerestaureerde boerderij uitbouwden tot een klein paradijsje in de heuvels van Le Marche.

DE 5 APPARTEMENTEN

De 5 appartementen in deze agriturismo in Pergola hebben elk een eigen thema, de elementen van het leven. Water, Aarde, Lucht, Vuur en Zon&Maan. Verschillende kleuren en decoraties benadrukken ieder thema. Het meubilair, bedlinnen, handdoeken en ook bestek, glazen, kookgerief enz, alles is in het kleur van het specifieke thema. Zelfs in de badkamer kan je het themakleur terug vinden in de handgemaakte mozaiektegels.

De appartementen zijn volledig ingericht en bieden ruimte voor 2 tot 6 gasten. Op de website kan je voor elk appartement de inrichting en mogelijkheden bekijken. Voor mensen met een fysieke beperking is er een appartement op het gelijkvloers.

DE OMGEVING VAN AGRITURISMO CARINCONE

De agriturismo is midden in de natuur en dat betekent genieten van een rustige vakantie waar vogels voor een zacht achtergrondmuziekje zorgen of waar je ook al eens een wolf hoort huilen. Wie graag wandelt of met de mountainbike de streek wil verkennen kan hier ook terecht.

De Apennijnen zijn op zo’n 20km en de Adriatische kust op amper 35km. De regio telt heel wat oude kathedralen, kerken en cryptes die bezocht kunnen worden. De Grotte di Frasassi die pas ontdekt werden in 1971 zijn zeker een aanrader.

rustige agriturismo Le Marche
Pergola

In het nabijgelegen Pergola zijn er enkele restaurantjes en ook 3 supermarkten waar je boodschappen kan doen. Een Italiaanse gelato en koffie kan je hier natuurlijk ook vinden. Eric en Nanja zorgen ook voor een mapje waar je alle bezienswaardigheden, restaurantje en supermarkten in een handig overzicht kan terug vinden.

Alle tips voor uitstapjes en bezienswaardigheden in de omgeving kan je hier terug vinden.

HONDVRIENDELIJKE ACCOMMODATIE

rustige agriturismo Le Marche

Wie zijn trouwe viervoeter ook wil laten genieten van Le Marche is hier ook welkom. Honden verblijven hier trouwens gratis ! Voor uw hond is een zwembad beschikbaar terwijl u zich kunt opfrissen op de “watervalbank” of in het zitbad. Het water bevat geen chloor maar wordt voortdurend gefilterd.

Wil je rechtstreeks bij de accommodatie boeken ? Hier kan je de tarieven voor 2024 terug vinden !

Back to top button