CampaniaMijn ItaliëTi Amo ItaliaUitgelicht

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours is méér dan de moeite waard voor wie zich wil laten rondleiden in Napels, Pompeii, Herculaneum, Capri en omgeving, door een Nederlandstalige gids met jaren ervaring.
Effy Blume gidste honderden groepen als reisleidster voor verschillende touroperators en met Pompei Capri Tours stampte ze haar eigen bedrijfje uit de grond om deze prachtige regio te laten ontdekken.

Pompei Capri Tours biedt 3 boeiende tours aan maar uiteraard kan ook maatwerk aangeboden worden bij aanvraag. Bijvoorbeeld rondleidingen in Sorrento en een tocht langs de Amalfikust met een ervaren chauffeur.

POMPEII TOUR

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours kan met De Pompeii Tour een 2 à 2.5 uur durende rondleiding door deze ooit bruisende handelsstad die zo’n 2.000 jaar geleden volledig verwoest werd door een uitbarsting van de Vesuvius.

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours

Effy toont je de vele theaters, badhuizen, tabernae en zelfs een heus bordeel, allemaal zorgvuldig uitgegraven om vandaag de pracht van Pompeii te laten herleven. Deze plek is één van de toeristische hotspots in de streek en kan best druk zijn. Lang aanschuiven aan de ingang hoeft niet want Effy zorgt voor een snelle afhandeling bij de ticketverkoop.

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours


CAPRI TOUR

Wie het eiland Capri volledig wil verkennen kan dat tijdens de Capri Tour. Een bezoek aan het “Isola Azzurra” begint in Marina Grande, de bruisende haven, om vervolgens jullie mee te nemen naar prachtige locaties op het eiland zoals Mamma Capri (panoramische landschapsweg), het stadje Anacapri, uiteraard Capri, schitterende botanische tuinen en de Blauwe grot.

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours

Tijdens deze 7-8 uur durende tour krijg je een indringende, boeiende uitleg over het eiland. Uiteraard aanpasbaar volgens de wensen van de gasten.

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours
De blauwe grot in Capri

HERCULANEUM TOUR

Iets minder bekend maar daarom niet minder boeiend is Herculaneum. Dit stadje werd daags na Pompeii van de kaart geveegd en is vrij goed bewaard gebleven.  Deze tour duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur.

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours


NAPELS TOUR (Stadswandeling of Nationaal Archeologisch Museum)

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours

Een geleid bezoek aan Napels zal je op korte tijd heel veel leren kennen over haar geschiedenis, de belangrijke plaats die de stad heeft in de Italiaanse geschiedenis en uiteraard haar uitmuntende gastronomie.
Wie graag het huidige Napels beter will leren kennen kan de stadswandeling boeken (duur ongeveer 2 uur). Men neemt je mee in het historische centrum, de karakteristieke straatjes met bars, restaurants en winkeltjes en je komt ook te weten waar en hoe je best “Ondergronds Napels” bezoekt.

Pompei bezoeken met Pompei Capri Tours

Wie meer wil weten over de rijke geschiedenis van de stad en omgeving zal veel opsteken bij begeleid bezoek aan het “Nationaal Archeologisch Museum” . Deze tour duurt ongeveer 2 a 2.5 uur en je krijgt in het museum heel veel voorwerpen uit de oudheid te zien, uiteraard uit Pompeii en Herculaneum.

Contact nemen kan je zo :
Website : klik hier
E-mail : pompeicapritours@gmail.com
Whatsapp : +39 338 372 4640

Back to top button