Hotel ToscaneLogeren in ToscaneToscane

Hotel Villa Morgana in Viareggio

Viareggio telt heel wat kleinere hotels in elke prijsklasse. Hotel Villa Morgana is een heel kleinschalige accommodatie en een uitstekende plaats om van hieruit Viareggio en de omgeving te verkennen.

De ligging van Hotel Villa Morgana

Wie op zoek is naar een rustige ligging, ook in het drukke zomerseizoen, kan hier zeker terecht. De strandboulevard is slechts op 5 minuten lopen van Villa Morgana maar toch kom je hier in een erg rustige straat terecht. In de straat vind je vooral woningen van bewoners van Viareggio, enkele tweede verblijven en een hotel. Deze accommodatie biedt alle rust in een stad die héél levendig kan zijn tijdens de vakantiemaanden.

hotel villa morgana

De kamers bij Hotel Villa Morgana

De kamers zijn eenvoudig ingericht. Elke kamer is redelijk ruim en heeft een eigen badkamer. Deze kamers zijn uitermate geschikt voor wie in een eenvoudige “setting” wil logeren en vooral veel onderweg is en ’s avonds de rust van de accommodatie wil opzoeken. Er is geen personenlift aanwezig in dit 2 verdiepen tellend gebouw.

hotel villa morgana

Logeren in Viareggio aan een redelijk tarief

De tarieven in deze accommodatie zijn heel redelijk. Het hotel is het ganse jaar open en er zijn kamers voor 2 personen of meer personen in het aanbod. Je kan ook bij mooi weer genieten op het terras. In de onmiddellijke nabijheid van deze plek heb je een authentieke Italiaanse pizzeria, een leuk park en diverse winkeltjes en pasticceria.

hotel villa morgana

Hotel Villa Morgana koppelt haar eenvoudig karakter aan een eerlijke prijs. Wie dol is op katten kan iedere dag de 2 lieverds terug vinden in de lobby. Je kan de lieve eigenaars ook contacteren via whatsapp

Back to top button