ToscaneVastgoed kopen in Italië

Buitenverblijf in Toscane kopen

Ook altijd al zin gehad om in het mooie Italië te gaan wonen of een buitenverblijf in Toscane te kopen ? Afhankelijk van de streek kan je er vastgoed vinden aan waanzinnig lage prijzen. Maar veelal zijn er heel wat renovatiekosten aan verbonden die de “echte” prijs geweldig opdrijven.

Toch..In waanzinnig mooie dorpjes en steden zijn er altijd mooie aanbiedingen aan een redelijke prijs. Neem nu deze in Toscane : https://www.casatuscany.com/properties/v1276-farmhouse-villa-pool-camporgiano-garfagnana-lucca/ op 65km van Lucca en 85km van de luchthaven van Pisa.

buitenverblijf in Toscane
Buitenverblijf in Toscane

Meer info ver dit pareltje of andere aanbiedingen in Toscane kan je terug vinden op CasaTuscany.com

Als je een buitenverblijf in Toscane wilt kopen, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

  1. Locatie: Kies de juiste locatie voor je buitenverblijf. Toscane is groot en heeft veel verschillende regio’s. Overweeg welke omgeving je het meest aanspreekt, zoals het platteland, een historisch stadje of de kust.
  2. Budget: Bepaal je budget voor je buitenverblijf en houd er rekening mee dat de prijzen in Toscane kunnen variëren afhankelijk van de locatie en de grootte van het pand.
  3. Juridische aspecten: Zorg ervoor dat je alle juridische aspecten van de aankoop begrijpt, inclusief de eigendomsdocumenten en eventuele beperkingen op het pand. Overweeg om een lokale advocaat in te schakelen om je te helpen bij de aankoop.
  4. Onderhoud: Overweeg het onderhoud dat nodig is voor het pand, vooral als het om een oud gebouw gaat. Overweeg ook de kosten van eventuele renovaties die nodig zijn.
  5. Voorzieningen: Controleer de voorzieningen in de buurt van het pand, zoals supermarkten, ziekenhuizen, scholen en openbaar vervoer.
  6. Verhuur: Als je van plan bent om je buitenverblijf te verhuren, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van de lokale regelgeving en dat het pand geschikt is voor verhuur.
  7. Cultuur en levensstijl: Overweeg of de lokale cultuur en levensstijl bij je passen voordat je een beslissing neemt over de aankoop van een buitenverblijf in Toscane. Toscane heeft een rijke geschiedenis en cultuur, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je je thuis zult voelen in de regio.
Back to top button