FlorenceToscane

Fietsen huren in Florence

Heb je de binnenstad van Florence gezien ? Zin om even de mooie gebieden rond het historische centrum te verkennen ? Neem de fiets ! Fietsen huren in Florence kan bij verschillende aanbieders die we jullie graag even voorstellen.

Waarom fietsen in Florence ?

De historische binnenstad van Florence verken je sowieso altijd best te voet. In overvolle straatjes gaan fietsen is weinig praktisch. Maar wist je dat er ook heel wat mooie dingen te zien zijn buiten de toeristische zone van de stad ? Dan is een fiets huren in Florence een erg goed idee. Met de fiets een stad verkennen bij warme temperaturen is altijd fijn. De stad telt heel wat parken en groene zones net buiten het stadscentrum waar je lekker kan fietsen.

Fietsen huren in Florence | Enkele aanbieders van huurfietsen

Flexibel fietsen huren met RideMovi

fietsen huren in florence

De app van Ridemovi downloaden en je krijgt te zien waar in de stad je een fiets kan oppikken. Je kan kiezen tussen een gewone fiets of een e-bike met 80 kilometer autonomie om zorgeloos rond de stad te fietsen. Wie wil kan ook een step huren via Ridemovi.

Compleet aanbod huurfietsen in Florence bij Florence by Bike

fietsen huren in florence

Een totaalaanbod van huurfietsen kan je bij Florence by Bike vinden. Je kan zowel kinderfietsen, gewone fietsen, e-bikes, mountainbikes of zelfs koersfietsen en gravelfietsen voor korte of langere termijn hier huren.

Huurfietsen en begeleide fietstochten bij Baja Bikes

fietsen huren in florence

Ook in Florence kan je terecht bij Baja Bikes. In Italië kent de verhuur van fietsen en begeleide fietstochten een steeds groter succes. Florence en omgeving verkennen met de fiets is niet alleen goed voor onze ecologische voetafdruk maar vooral ook heel aangenaam. Baja Bikes is één van de grootste aanbieders van begeleide fietstochten en huurfietsen, en ondertussen actief in 175 steden wereldwijd. Sinds 2005 bouwde Baja Bikes een netwerk uit als specialist inzake begeleide fietstochten.

Back to top button