AbruzzoAgriturismoAgriturismo in AbruzzoLogeren in AbruzzoLogeren in Italië

BORGO MADONNA DEGLI ANGELI, EEN PARELTJE IN DE ABRUZZEN

Op zoek naar een vakantieverblijf in Abruzzo ? Misschien is Borgo Madonna degli Angeli in de provincie Pescara wel iets voor jou. Er wacht je een privé domein van maar liefst 3 hectare omringd door 10 hectares gronden waar de familie De Pompeis gewassen kweekt. Al meer dan 40 jaar ontvangt deze gastvrije familie gasten op hun domein. Ze kennen als geen ander de streek en haar tradities en laten je hiervan rijkelijk mee genieten.

BORGO MADONNA DEGLI ANGELI

In deze prachtige accommodatie op amper 20 minuten van de luchthaven van Pescara, kan je terecht in appartementen ingedeeld in 4 verschillende categoriën (large, medium, small en special “Torretta” en special “casa padronale”.

In de “large” appartementen vinden we Dolmen (60m2 – 2 slaapkamers), Aia (80m2 – 2 slaapkamers) en Majella (80m2 – 3 slaapkamers)

“Medium” gastverblijven zijn Tavernetta (50m2 – 1 slaapkamer), La Pergola (45m2 – 1 slaapkamer) en in de “small” categorie (maar toch heel ruim !) : Canale (35m2 – 1 slaapkamer) en Sile (38m2 – 1 slaapkamer).

BORGO MADONNA DEGLI ANGELI
BORGO MADONNA DEGLI ANGELI

Casa Padronale (80m2)telt 1 slaapkamer en een zeer ruime woonkamer  en Torretta 1 slaapkamer (30m2). Dit laatste appartement is heel populair bij koppels in dit zeer romantisch aangeklede verblijf met 2 verdiepen.

De toegang tot de borgo is enkel voor gasten en de afstand tussen de verschillende appartementen zorgt voor heel veel privacy in een rustige omgeving.

BORGO MADONNA DEGLI ANGELI

De grote en ook kleinere appartementen zijn ruim met een eigen ingang en tuintje met terras voor privatief gebruik. Je kan er heerlijk relaxen of genieten van een lekkere maaltijd met zicht op de natuurpracht van de Abruzzen. Alle appartementen zijn gelegen in een domein van maar liefst 3 hectares. Uiteraard is er zowel in de appartenten als op het domein wifi aanwezig.

Bij aankomst krijg je een warm welkom van  De Pompeis familie. Uniek is een kleine gids die ze speciaal voor hun gasten maakten. Hierin staat zowat alles wat je kan verwachten in deze omgeving die ook wel de “Groene regio van Europa” genoemd wordt.

Er worden 2 formules aangeboden om te verblijven. De ‘Residence formula’ waarbij je zelf voorziet in uw boodschappen en maaltijden (met de nabij gelegen supermarkt) of “All inclusive formula” waarbij de Borgo afspraken hebben met enkele restaurants in de buurt en je gebruik kan maken van take away mogelijkheden aan zeer democratische prijzen.

BORGO MADONNA DEGLI ANGELI

In het zomerseizoen kan je ook een kleine cosy caravan huren met private badkamer in de glamping zone van het domein.

De borgo is gelegen vlakbij 2 Nationale Parken : Majella en Gran Sasso en slechts op een half uurtje rijden van schitterende stranden. Boodschappen doen kan in het nabijgelegen dorpje op slechts 3 minuten rijden. Wandelen, fietsen of een dagbezoek aan Rome, het kan hier allemaal..

Er zijn twee mooie kleine zwembaden (het tweede zwembad speciaal voor de allerkleinsten) aanwezig met voldoende ligzetels en relaxruimtes voor de gasten. Volleybal, tafelvoetbal, tafeltennis spelen.. het kan er allemaal. En wie wat rond gaat wandelen op het domein zal zeker enkele boerderijdieren op zijn weg vinden die vrijelijk op het domein rond struinen .

BORGO MADONNA DEGLI ANGELI
BORGO MADONNA DEGLI ANGELI

Deze schitterende accommodatie is een prima keuze voor wie graag er op uit trekt om te wandelen en sporten in de natuurpracht van de omgeving. Wie graag middeleeuwse dorpjes bezoekt of wil genieten van de gevarieerde keuken van de Abruzzen in een “dolce vita” sfeertje komt ook aan zijn trekken. Of wil je gewoon relaxen en genieten van die heerlijke Italiaanse zomersfeer ? In het domein kan je relaxen en genieten in alle rust…

BORGO MADONNA DEGLI ANGELI

Het hele domein is kindvriendelijk, het zwembad is afgesloten met een klein poortje en ook elders op het domein is alles voorzien voor hun veiligheid.

Je kan ook in de wintermaanden terecht in de Borgo Madonna degli Angeli…Elk appartement is uitgerust met individuele cv of gezellige haarden of houtkacheltjes.

Meer info :
– Site: https://www.madonnadegliangeli.com 

– Facebook: klik hier

– Instagram: klik hier

– Contact: mobile +39 339 1489999 (ook WhatsApp) 

– Location: Tocco da Casauria (PESCARA) – Abruzzo

Back to top button