Logeren in UmbriëUmbrieVakantiehuis Umbrië

Bed & Breakfast in het groene hart van Umbrië | Casa Biron

Op zoek naar een leuke Bed & Breakfast in het groene hart van Umbrië ? We nemen je mee naar Casa Biron. Ronnie en Bianca maakten hun droom waar en vertellen honderduit over hun bed & breakfast met trouwlocatie en zelfs kampeerplaatsen.

De omgeving van Bed & Breafast Casa Biron

Kan je ons schetsen waar Casa Biron ongeveer gelegen is ?
De regio Umbrië, we zijn echt wel midden in het groen op de grens van Toscane en Le Marche. Op 3km van het schitterende dorpje Pietralunga.

bed & breakfast groene hart umbrië

Dit is echt een gebied met heel wat sportmogelijkheden ?
Er zijn heel veel mogelijkheden hier. We hebben in de omgeving van onze accommodatie talrijke wandelpaden en mountainbike routes. Maar ook wie wil paardrijden, kanovaren of raften kan zich hier volop uitleven.

Mogelijkheden bij Casa Biron

Trouwen in Italië is een droom die jullie voor gasten kunnen realiseren?
Het geeft een zalig gevoel om de droom van een verliefd koppel te kunnen waarmaken. Onze trouwlocatie is voor 30 à 35 personen en we bieden een volledig pakket aan. Een onvergetelijke dag of weekend voor onze gasten.

Jullie bieden zowel volledig ingerichten appartementen als kampeerplaatsen aan ?
We hebben een kleinschalige Bed&Breakfast met 4 kamers. De B&B kan ook als volledig appartement worden gehuurd voor maximaal 8 gasten.

bed & breakfast groene hart umbrië

Daarnaast hebben we inderdaad 4 “back to basic” kampeerstallen. Deze zijn speciaal ingericht voor gasten die willen kamperen zonder een tent op te zetten. Met de luxe van een goed orthopedisch bed. En er zijn ook nog 2 plaatsen voor zelfvoorzienende campers !

bed & breakfast groene hart umbrië

Bijzonder zijn de uitgewerkte arrangementen die jullie aanbieden ?
We hebben verschillende volledig uitgewerkte arrangementen om onze gasten te ontlasten. Kies een arrangement en geniet en ontspan..Dit voor zowel de vakantiegangers als voor de bruidsparen.

Aanraders om te bezoeken in de regio van Casa Biron

Welke dorpjes in de omgeving willen jullie onze lezers zeker aanraden ?
Casa Biron is de perfecte uitvalsbasis voor daguitstappen. Prachtige dorpjes zoals Montone, Pietralunga, Corciano en Cagli zijn toppers om te zien. Bekendere trekpleisters zijn Gubbio, Assisi, Perugia, Arezzo, Spello, Spoleto. Terni en Lago di Trasimeno zijn ook niet zo veraf met de wagen.

Hoever zijn jullie gelegen van de iets grotere steden ?
Perugia, de prachtige hoofdstad van Umbrië ligt op nauwelijks 45 minuten. Ook de luchthaven van Perugia trouwens. Daarnaast zitten we op minder dan een uur van Arezzo, anderhalf uur van Firenze. We hebben gasten die ’s morgens vroeg vertrekken voor een dagje Rome en ’s avonds terug keren. We zitten op 2.5 uur rijden van Rome.

Zijn er leuke restaurantjes en gezellige barretjes nabij  Casa Biron ?
In Pietralunga zijn er verschillende barretjes en osteria’s of pizzeria’s. Wie zin heeft in een heerlijk visgerecht kunnen we ook vlakbij gelegen visrestaurant aanraden. We kennen goed de uitbaters van die horecazaken dus een plaatsje reserveren doen we graag voor jullie.
Wie liever in de accommodatie eet kan trouwens genieten van onze “mee eet avonden” of deelnemen aan een pizza en pasta workshop.

bed & breakfast groene hart umbriëEn de trouwe viervoeters van de gasten zijn ook welkom ?
Oh ja ! Ze zijn méér dan welkom om met hun baasjes te komen genieten.

bed & breakfast groene hart umbrië
_autotone

De baasjes kunnen terecht in het zoutwater zwembad en de honden beleven veel plezier in de natuurlijke beekloop. We zorgen zelfs voor een heerlijk hondenijsje in de zomer !

Website : https://casabiron.com/

Back to top button