B&B VenetoBed & BreakfastGardameerLogeren in ItaliëLogeren in Veneto

Leuke Bed & Breakfasts aan het Gardameer

Het Gardameer heeft tijdens alle seizoenen iets te bieden door zijn verscheidenheid aan mogelijkheden. Rond het meer zijn er veel acccommodaties te vinden in iedere prijsklassen of logiesvorm. Zit je graag in de bergen of liever op het water? Wil je graag een actieve vakantie over liever wat relaxen? Hou je van een portie cultuur of doe je gewoon liever wat terrasjes? Slenter je graag over een promenade langs het meer of maak je liever een stevige wandeling in de natuur? Het Gardameer heeft heel wat troeven.

De verscheidenheid aan mogelijkheden maakt het ook heel interessant voor een groep mensen met verschillende interesses die samen op vakantie gaan. We bezochten enkele leuke bed & breakfasts aan het Gardameer, hier een eerste selectie in de regio Veneto.

Bed & Breakfast Casa Lady aan het Gardameer

leuke bed & breakfasts aan het Gardameer
Casa Lady Garda

Deze charmante en familiaal gerunde B&B in een gebouw uit de 16de eeuw, ligt aan het stadje Garda, op 20 meter van het Gardameer, aan de westelijke oever. Het biedt gezellige kamers, een terras met uitzicht op het meer en een rijkgevuld ontbijt met zelfgemaakte cakes en jam. Bardolino is op ongeveer 3 kilometer de promenade en het museum verkennen.

Ca’Bert Villa dei Glicini in Castelnuovo del Garda

leuke bed & breakfasts aan het Gardameer
Villa dei iglini

Deze mooie en rustieke Bed & Breakfast aan het Gardameer, ligt in Castelnuovo del Garda en biedt comfortabele kamers met houten balken, een leuke tuin om te relaxe en een continentaal ontbijt met verse vruchten en gebak. Deze accommodatie kan plek bieden aan 18 tot 20 gasten en is een plek waar gastvrijheid en rust centraal staan.

Leuke bed & breakfasts aan het Gardameer

Back to top button