Italiaanse producten in BelgiëItaliaanse restaurants in BelgiëItaliaanse wijnen en wijnhandels in BelgiëItalië bij ons

Barazelles leuke wijnbar op grens Oost Vlaanderen en Henegouwen

Barazelles leuke wijnbar op grens Oost Vlaanderen en Henegouwen

In het hartje van Ellezelles, een pittoresk dorpje in Henegouwen, vind je Barazelles, een wijnbar die zich focust op wijnen uit de Piemonte-streek (en Bourgogne). De gezellige en knusse sfeer van de bar, gecombineerd met de uitstekende wijnen, maakt het de perfecte plek om te genieten van een glas wijn met vrienden, familie of collega’s.

Wijnbar Barazelles in Ellezelles

Barazelles onderscheidt zich niet alleen door zijn unieke selectie aan wijnen, maar ook door de uitstekende hapjes die ze aanbieden. Het aanbod varieert van een kaasplankje over artisanale escargots, camembert in de oven tot artisanale kroketjes

Wijnbar Barazelles in Ellezelles

Wat Barazelles nog unieker maakt, is hun betrokkenheid bij de wijnhuizen en wijnboeren. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ontdekkingen en informatie over wijnen, wijnhuizen en wijnstreken. Daarom nodigen ze graag hun wijnboeren uit om een avondje in Barazelles te komen, waarbij zij zelf uitleg geven over hun wijnen, aangevuld met bijhorende hapjes. Dit zorgt niet alleen voor een nog betere wijnervaring, maar ook voor een leuk en leerrijk avondje uit.

Wijnbar Barazelles in Ellezelles

Barazelles leuke wijnbar op grens Oost Vlaanderen en Henegouwen

Kan je niet tot bij Barazelles geraken? Geen probleem, want zij komen ook tot bij jou thuis voor een wijnavond op maat. Hierbij kan je de gepaste formule bespreken en genieten van de wijnen en hapjes in het comfort van je eigen huis.

Ten slotte, wil je op de hoogte blijven van de nieuwste evenementen en proeverijen bij Barazelles? Vergeet dan zeker niet om hun Facebook– en Instagram-pagina te volgen of schrijf je via de website in voor hun maandelijkse nieuwsbrief.

Barazelles is dus de perfecte wijnbar voor iedereen die houdt van kwaliteitsvolle wijnen en hapjes, maar ook graag nieuwe dingen ontdekt en bijleert over de wijnwereld. Bezoek hen zeker eens en laat je verrassen door hun uitstekende selectie aan wijnen en heerlijke hapjes.

Barazelles leuke wijnbar op grens Oost Vlaanderen en Henegouwen

Naast hun gezellige wijnbar biedt Barazelles ook een uitgebreid aanbod aan wijnen aan via hun webshop. Op https://shop.barazelles.be/ kan je terecht voor de beste wijnen uit Piemonte, Bourgogne en zelfs België, persoonlijk geselecteerd door Sophie en Jelle.

Het aanbod op de webshop is zeer gevarieerd en bestaat uit verschillende soorten wijnen, van bekende druivensoorten zoals Nebbiolo en Barbera tot minder bekende druiven zoals Uvalino en Timorasso. Of je nu op zoek bent naar een fruitige rode wijn of een verfrissende witte wijn, bij Barazelles vind je zeker een wijn die bij je past.

Een ander groot voordeel van de webshop van Barazelles is de snelle levering en de mogelijkheid om te bestellen vanuit het comfort van je eigen huis. Zo kan je de beste wijnen uit de Piemonte-streek gewoon thuis laten leveren en genieten van een heerlijk glas wijn zonder je huis te verlaten.

Kortom, de webshop van Barazelles biedt een uitstekend aanbod aan kwaliteitswijnen uit de Piemonte-streek, alsook een wijnabonnement voor wie maandelijks verrast wil worden door een selectie op maat. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de unieke smaken van deze heerlijke wijnen.

Barazelles leuke wijnbar op grens Oost Vlaanderen en Henegouwen

Back to top button