Agriturismo in ToscaneLogeren in ItaliëLogeren in ToscaneSienaToscane

5x Agriturismo vlakbij Siena

De Palio van Siena en de mooie valleien rond de stad of de Chianti wijnregio.. Dit zijn slechts enkele redenen om een verblijf nabij Siena te boeken. We stellen hier 5 mooie agriturismo vlakbij Siena voor. Allemaal logeerplekken dichtbij Siena en haar prachtige historische stad met de omliggende natuurpracht.

Prachtig gelegen agriturismo in het zuiden van Siena | Agriturismo Il Lavandeto

Gelegen in het Zuiden van Siena en helemaal ondergedompeld in het groen en heel dichtbij het historische centrum van Siena. Il Lavandeto is een ideale plek voor wie natuur en het Toscaanse stadsleven wil verkennen. Er is een bushalte vlakbij de accommodatie die je op 10 minuutjes tijd naar het centrum van de stad brengt.

De agriturismo biedt naast het verblijf ook ontbijt aan en voor wijnliefhebbers worden bezoeken aan prachtige wijnhuizen ingepland. Bij deze schitterende agriturismo nabij Siena horen ook landerijen waar lavendel en olijfbomen te vinden zijn.

Agriturismo met prachtig uitzicht op Siena | Agriturismo Pontignanello

Agriturismo Pontignanello is een oude familieboerderij die onlangs gerestaureerd werd om alle comfort te geven aan de gasten. Hier logeer je tussen de wijngaarden van de Chianti Classico en heb je vanop de heuvels een prachtig uitzicht op Siena. De historische stad ligt op nauwelijks 7km van de agriturismo.

De kastelen van de Chianti streek zoals Radda, Brolio en Gaiole liggen ook vlakbij. De agriturismo is dan ook een centrale vertrekplaats voor wie de Chianti omgeving wil verkennen.

Prachtige agriturismo nabij Siena | Agriturismo Il Poggiarello

Il Poggiarello ligt op ongeveer 7km van Siena tussen prachtige olijfboomgaarden en akkers. Deze prachtige agriturismo in de omgeving van Siena is idaal voor wie in alle rust, midden in de natuur, zijn vakantie wil doorbrengen.

Deze plek is ideaal voor wie op zoek wil naar de roots van de vele wijnhuizen in de streek en wil ontspannen aan het zwembad. Er zijn appartementen voor 2 en 4 personen die altijd voor minimum 7 nachten geboekt moeten worden. Daarnaast zijn er ook 3 tweepersoonskamers, een vierpersoonskamer en een suite die voor minimaal 2 nachten te boeken zijn.


Logeren op een steenworp van Siena | La Corte del Sole

Deze prachtige agriturismo vlakbij Siena is een familieboerderij waar biologische landbouw belangrijk is. Je kan meegenieten van de fruitbomen en aromatische planten rond La Corte del Sole op nauwelijks 3km van het historische centrum van Siena.

Er zijn 3 appartementen met elk een eigen touch qua inrichting maar altijd verwijzend naar de Toscaanse authenticiteit. Wie wil kan van hieruit ook de mountainbike op en de streek verkennen of wandelen op de paadjes in de omgeving met prachtige panorama’s.

Prachtig landgoed nabij Siena | Tenuta Monaciano

Bij Tenuta Monaciano krijg je een ongeëvenaard panorama op de wijngaarden en olijfboomgaarden die het Toscaanse landschap zo beroemd hebben gemaakt.

Er zijn 4 volledig ingerichte appartementen en een prachtige villa op het landgoed. Uiteraard kan je in de warme zomermaanden genieten van een verfrissende duik in het prachtige zwembad.

Back to top button