Le MarcheLogeren bij Nederlanders in ItaliëLogeren in ItaliëUitgelichtVakantiehuisVakantiehuis Le Marche

VILLA PICENUM , luxe 6 persoons villa in Le Marche

Villa Picenum is een pareltje in Le Marche midden tussen de heuvels en velden met granen, wijnranken en zonnebloemen. Gelegen tussen het Sibilini gebergte en de Adriatische zee. De Nederlandse eigenaars hebben jarenlang gewerkt aan hun droomhuis & accommodatie, een luxe 6 persoons vila op een schitterende locatie.

De dubbele villa bestaat uit een gedeelte voor de eigenaar en een 6 persoonsgedeelte waar gasten in alle privacy kunnen genieten van een heerlijk verblijf in Le Marche. Er werd gekozen voor een combinatie van een “Marchigiaanse” look aan de buitenkant door eeuwenoude materialen te gebruiken en anderzijds een hedendaags modern interieur.

luxe 6 persoons villa in Le Marche

Het gelijkvloers van Villa Picenum, die zijn naam te danken heeft aan de naam van de streek sinds de Romeinse tijd, heeft een ruime woonkamer en volledig ingerichte luxueuze keuken, toilet en wasplaats. Een groot overdekt terras met ruime tuin laat je volop genieten van de onmiddellijk omgeving en natuurpracht.

luxe 6 persoons villa in Le Marche
luxe 6 persoons villa in Le Marche

Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers met boxsprings te vinden. De masterbedroom heeft een eigen badkamer en op het dakterras kan je in de verte het Sibillini gebergte bekijken. De andere slaapkamers hebben ene gedeelde badkamer met douche en apart toilet.

luxe 6 persoons villa in Le Marche
luxe 6 persoons villa in Le Marche

In 2022 werd het zwembad toegevoegd aan deze luxe 6 persoons villa in Le Marche. Er werd gekozen voor een zoutwatersysteem waardoor met een minimale hoeveelheid zout gereinigd kan worden en tegelijkertijd dit een positief effect heeft voor de huid. Ligbedden zijn voldoende aanwezig.

luxe 6 persoons villa in Le Marche

Frank en Heleen, de eigenaars van Villa Picenum importeren trouwens ook met Picenum.nl kwaliteitsproducten uit Le Marche, bezoek hier hun webshop.

Wie met het vliegtuig naar ItalIë reist kan kiezen tussen de luchthaven van Bologna, Ancona en Pescara.

Villa Picenum is een schitterende accommodatie voor wie in alle rust, exclusief, wil genieten van Le Marche.

Prijzen en beschikbaarheid kan je hier vinden

Facebook Instagram
Email

Back to top button